rukpook 1 Report post Posted October 31, 2016 Witam serdecznie,SH 22lvl, HE 25lvl (ja gram tym drugim) szukamy razem klanuCo mogę powiedzieć o sobie w skrócie:Kim jestem? Jestem 26 letnim graczem, który żyje w świecie Lineage 2 od ponad 10 lat. Kocham PvP i właściwie to jest sednem mojej gry. Nie przepadam za expieniem i z reguły zmuszam się do tego aby dorównać swoim przeciwnikom.Ogólnie nie wyobrażam sobie grać w Lineage bez klanu. Uwielbiam chodzić na wspólne wypady, raidy, pvp itd.Godziny grania? W dni pracy wieczorem 3h +- 3h, także może się zdażyć, że przesiedzę cały czas lub wcale. Olewanie gry nie wchodzi w grę. Podchodzę bardzo ambitnie i prędzej przestanę grać całkiem, niż miałbym się nie starać.Dlaczego warto mnie przyjąć:- otwarty i komunikatywny- dojrzały ale mający sporo humoru- aktywny- doświadczony- chętnie pomagam/biorę udział w wypadach- nie boję się PvP (czuję się jak ryba w wodzie)- solidnie podchodzę do gryCzego wymagam od klanu:- Clan Hall- może wspólny exp/wypad od czasu do czasu (ale im więcej tym lepiej)Jeśli chodzi o SH - to jest zagadka (kot w worku ze mną w pakiecie).Tak więc, jeśli ktoś by chciał nas przygarnąć to proszę kontaktować się ze mną pod tym postem lub w prywatnej wiadomości, ew. przez mail w grze (nick: Uvukee).Pozdrawiam wszystkich! Quote Share this post Link to post
rukpook 1 Report post Posted November 2, 2016 Mój poprzedni post został zaktualizowany. Quote Share this post Link to post