Apocalypsa 12 Report post Posted September 1, 2017 (edited) Hledáme aktivní lidi kteří by s námi hráli. Mám ovšem pár podmínek: - nebereme žádné retardy a neznámé lidi (to platí jen kdyby nějaká opice chtěla hrát náš char) - být spolehlivý feťák - cestu otevřenou u nás mají známí, známí od známých apod. - užívat si hru i naší exkluzivní výjimečnou společnost na TS - trotli, co chtějí vyhrávat server u mě neobstojí. L2 se hraje for fun a kvůli TS. Vyhrát server si běžte jinam. Klidně vememe i jakoukoli lopatu, co classic nebo l2 moc nehraje nebo nezná. To překážka určitě není. Veškeré info, kdy hrajem co hrajem, kde hrajem, co je classic a podobné vám řeknu na TS. Kdyby si někdo myslel, že by obstál, může mě kontaktovat tady na foru nebo ve hře. Fetu zdar Edited December 20, 2017 by Apocalypsa Quote Share this post Link to post
Apocalypsa 12 Report post Posted September 15, 2017 Up hledáme stále lidi s vlastními chary popř.můžem momentálně nabídnout vyexpené EE Quote Share this post Link to post
Apocalypsa 12 Report post Posted October 3, 2017 Bump. Lf lidi na nase ee/wc Quote Share this post Link to post
Apocalypsa 12 Report post Posted October 22, 2017 On 3. 10. 2017 at 8:14 AM, Apocalypsa said: Bump. Lf lidi na nase ee/wc Stále platí. Quote Share this post Link to post
Pinkysek 19 Report post Posted October 24, 2017 Best PW v partě je samozřejmostí.... takže se hlaste Quote Share this post Link to post
Apocalypsa 12 Report post Posted October 26, 2017 Stále hledáme fetulordy na naše ee a wc. Quote Share this post Link to post
Apocalypsa 12 Report post Posted November 9, 2017 Bump. Změna!!!!!! LF bd/ee Quote Share this post Link to post
Apocalypsa 12 Report post Posted November 22, 2017 Stále hledáme EE/BD Quote Share this post Link to post
Apocalypsa 12 Report post Posted December 20, 2017 Bump. Hledáme SwS (máme ready char 73 lvl). + nějaký ten driver pokud je méně času. Quote Share this post Link to post