Wiewi0r 1 Report post Posted November 22, 2017 (edited) witam Przed chwilą zacząłem graćna tym serwerze. Mam pytanko odnosnie sprzetu D/C grade , za te DAILY COINY da się coś kupić ? jakieś bound armory ? jeśli nie , to skąd najłatwiej ja zdobyc? drop ? robic postać pod kasę i wyfarmić ? Edited November 22, 2017 by Wiewi0r Quote Share this post Link to post
Samson 2 Report post Posted November 22, 2017 Na 25 lvlu masz questa na armor:http://l2classic.club/forum/topic/17447-moon-knight-quest-walkthrough/ Resztę raczej musisz sobie kupić. Daily Coiny wymieniasz na materiały lub ulepszasz Bracelet of Duty - Lv. 5 Quote Share this post Link to post
wuzu 0 Report post Posted November 23, 2017 jeśli grasz dwarfem to tu masz dobrą poradę na start Quote Share this post Link to post
FinalFen 23 Report post Posted November 24, 2017 Kurde, czuję się sławny Dodam jeszcze, że jeśli dobrze pamiętam to jakiś sprzęt D gradowy powinien być dostępny z Daily MIssions (te nagrody za wbicie lvli 1-50) ale nie pamiętam jaki sprzęt i na których lvlach :f Quote Share this post Link to post
Wiewi0r 1 Report post Posted November 24, 2017 gram SWSem jako mainem, pomagam sobie finansowo BH . Z kolega mamy do spolki konto box WRC (on main BD) . Mam wrażenie że jest jakaś obniżona szansa na spoila, spoiluje szkielety na animal bone, i 1/10 poleci, no cholera z dropa więcej mi wpada.. czy to może przez kolor spoilowanego moba? w tej chwili zrobily sie niebieskie Quote Share this post Link to post
wuzu 0 Report post Posted November 25, 2017 nie mam BH na tym serwerze ale na czacie chyba powinna być informacja czy spoil wszedł ale jak moby są niebieskie to szansa że cokolwiek wyciągniesz ze spoila drastycznie spada Quote Share this post Link to post
FinalFen 23 Report post Posted November 28, 2017 No jak spoilujesz niebieskie moby to nie dziw się że nic nie znajdujesz ;] Ze spoilem jak z dropem, na zielonych mobach jest już nieco obniżona szansa, a na niebieskich jest to strata czasu. Ja zaczynając gre na serwie (pewnie jakieś 3-4 miechy temu) wbiłem 3 krasiów na 18 level tłukać tylko te szkielety, więc jeśli robi się już duża różnica lvli między mobami a twoim kraśkiem, to zwyczajnie zrób nowe konto i załóż nowego krasia (żeby miec darmową no grade broń) Dodatkowo jeśli spoilujesz to co napisałem to upewnij się że napewno spoilujesz dobre szkieleciki (Shield Skeleton)). Quote Share this post Link to post
Mjollnir 6 Report post Posted December 1, 2017 (edited) Do 40 levelu dociagniesz spokojnie na tym sprzecie z Moonlight Questu. Ten set jest bardzo dobry. Co do broni to zbierz sobie kase na top D sklepowy albo kup sobie na rynku po taniosci, moze nawet top top D za mniej niz ten sklepie. Po 40 levelu to C grade i tez najlepiej z ryneczku w Giran Harbor. Zalezy jaka klasa grasz ale tam dostaniesz wszystko. A daily Coin zbieraj pieczolowicie do ulepszenia Bracelet of duty jak napisal Samson. Nie wydawaj tego na nic innego, potem bedziesz zalowal Edited December 1, 2017 by Mjollnir misstype Quote Share this post Link to post