BrooksWasHere 0 Report post Posted March 28, 2015 Salut, ma bucur sa vad un astfel de proiect. Sper sa fie cat mai multi online. Eu nu am mai jucat l2 classic in principal pentru ca nu cunosc limba rusa, asa ca astept acest server cu nerabdare.Toate cele bune ! Quote Share this post Link to post
Tealc 1 Report post Posted April 8, 2015 Pare foarte interesant, sper sa fie si comunitate si nu doar in primele saptamani Quote Share this post Link to post
Maniack 0 Report post Posted April 24, 2015 Dupa cum am vazut harta parerea mea e ca nui nevoie de multi playeri cc 1k e suficient Quote Share this post Link to post
Tealc 1 Report post Posted April 29, 2015 si eu sunt de aceeasi parere Quote Share this post Link to post
Tody 7 Report post Posted May 4, 2015 Salut, aveti ceva planuri pe sv asta? Faceti un clan/ intrati intr-unul sau vedeti cand se da drumu la joc? :)) Quote Share this post Link to post
Shikken 0 Report post Posted May 8, 2015 Salut! Si eu ma gandeam sa joc .. asata daca am cu cine .. Quote Share this post Link to post
PissedOFF 5 Report post Posted May 8, 2015 Problema e.. cum se mentine serverul? Daca nu au un plan concret de sustinere financiara, ori il vor inchide in cateva luni ori se for apuca sa vanda adena/iteme. Quote Share this post Link to post
Dahehe 13 Report post Posted May 11, 2015 Deocamdata nici nu s-a dat drumul la server si va ganditi daca o sa tina , intodeauna va fi problema de a tine serverul dar sper cu cateva donatii bune se va repara asta .Deocamdata o sa ii dau un test run cand se va deschide pe data de 22 , daca ma tin de el atunci voi dona bucuros.Salutari tuturor! Quote Share this post Link to post
RedDev1L 1 Report post Posted May 19, 2015 buna.vam numarat 8 sinteti.daca va uniti toti introe echipa o sa fie cool. de onlain eu cred ca o sa fie misto 2-3 mii de la inceput. Quote Share this post Link to post
Tealc 1 Report post Posted May 20, 2015 daca raman 1000 de oameni e mai mult decat suficient, 3000 pe classic e mult, eu am deja clan, vin cu cei din Hellspawn Quote Share this post Link to post
Dahehe 13 Report post Posted May 20, 2015 buna.vam numarat 8 sinteti.daca va uniti toti introe echipa o sa fie cool. de onlain eu cred ca o sa fie misto 2-3 mii de la inceput. Sunt sigur ca sunt multi romani care nu au postat pe forum sau nu au cont (ca guests) , posibilitatea sa vedem mai mult exista . Acum sa ne si recunoastem intre noidaca raman 1000 de oameni e mai mult decat suficient, 3000 pe classic e mult, eu am deja clan, vin cu cei din Hellspawn Eu inca nu am clan . De obicei imi caut clan dupa ce fac 40 ca de acolo incepe fun-ul , pana atunci - Han Solo. Quote Share this post Link to post
Tealc 1 Report post Posted May 20, 2015 aici o sa dureze o luna daca nu mai mult pana faci 40 iti recomand sa gasesti cel putin 2 sau 3 persoane sa joci, singur nu faci fata Quote Share this post Link to post
Dahehe 13 Report post Posted May 20, 2015 Stiu , dar asta nu m-a oprit niciodata de cand joc l2. Deocamdata m-am alaturat unui clan , o sa vad cum o sa mearga. Quote Share this post Link to post
Flimber 0 Report post Posted May 21, 2015 Salutari!Inca o zi si incepe! Cum merge treaba asta? Oficialul a luat-o pe aratura rau de tot si majortiatea svr. private sunt si ele pe calea gresita. Zic majoritatea pentru ca iata aici exceptia de la regula. Nu faci lvl 100 din prima, nu o sa ai super skilluri, nu o sa poti juca cu Kamael :(, dar ce conteaza toate astea cand e good ol' L2?Sa le dea Dumnezeu sanatate baietilor astia sa tina serverul si sa vina lumea si pana la urma sa existe cat mai mult!!!! Quote Share this post Link to post
Bulinelu 4 Report post Posted May 21, 2015 Salut! Se va face un clan de romani? Sau macar vreun cp? Quote Share this post Link to post
robE 0 Report post Posted May 22, 2015 daca raman 1000 de oameni e mai mult decat suficient, 3000 pe classic e mult, eu am deja clan, vin cu cei din Hellspawn 1K e decent dar ideal(intr-o lume perfecta) ar fi un 2k pur(fara dualbox) pentru ca multi se vor mai lasa pe parcurs. Eu sincer doar sper sa vina relativ repede cu expansion-urile, ca altfel daca stam 1 an+ pe classic 1.0, pot sa inchida serverul de pe acum. Quote Share this post Link to post
Tealc 1 Report post Posted May 22, 2015 cred ca iti trebuie 4-6 luni sa ajungi lvl 57/58 daca intr-un an pe Korea abia au facut lvl 57 sau 58 si cateva arme de b si armuri iti dai seama.... 1 Quote Share this post Link to post
Dahehe 13 Report post Posted May 22, 2015 Posibil mai mult/putin.Acum depinde cat timp bagi in server . Quote Share this post Link to post
Tealc 1 Report post Posted May 22, 2015 si asta e adevarat....dar nici classic 1.0 3x nici macar 1x din il nu e :)) Quote Share this post Link to post
DaBeast 0 Report post Posted May 23, 2015 salut,ce nickuri aveti? eu sunt in joc Whitie Quote Share this post Link to post
robE 0 Report post Posted May 23, 2015 Cam nasol ca dialogurile npc-urilor nu sunt traduse. Quote Share this post Link to post
DaBeast 0 Report post Posted May 23, 2015 prea greu pt mine eu ma retrag , bafta baieti Quote Share this post Link to post