Lynxen 1 Report post Posted October 26, 2015 Hej! Chyba na całym forum nikt nie zwrócił się z prośbą do grona graczy serwerów low rate o listę tych zadań, które z ich perspektywy wydają się niezbędne.Wypisujcie, jeżeli macie chwile. Czas start : - ) 1 Quote Share this post Link to post
Damer 0 Report post Posted October 26, 2015 W classic jest to o tyle okrojone iż takich questow chyba nie opłaca się wykonywac poza questem na 10 lvlu na broń oraz na szoty Quote Share this post Link to post
Lynxen 1 Report post Posted October 26, 2015 W classic jest to o tyle okrojone iż takich questow chyba nie opłaca się wykonywac poza questem na 10 lvlu na broń oraz na szotyA ten quest na broń to gdzie? Quote Share this post Link to post
rimonek 0 Report post Posted October 26, 2015 http://l2classicdb.ru/quests. Opłaca się tylko q na kase u elfów od 15 lvl za 8 pająków masz 1400adena. Tp na miejsce 300 adena soe 460 adena czyli 8 pająków i masz 640adena a szybko sie robi. I jedyny q jeszcze to na broń no grade dla faitera i dla maga+ shoty. na 21 mozesz tez u elfow zrobić q na 24k adena i tyle jesli chodzi o wszystkie na clasika. reszta farmisz do śmieci kase w no gradach Quote Share this post Link to post
Damer 0 Report post Posted October 26, 2015 roznie, ja np u Elfow mialem u goscia w tej głównej świątyni gdzie jest GrandMaster Quote Share this post Link to post
aleksemt 0 Report post Posted October 27, 2015 Ja mogę jeszcze polecić"Shards of Golem" - daje tunice magowi z +38mp"The Guard is busy" - za zabijanie mobków, które i tak będziesz zabijał dostajesz marny hajs, ale zawsze hajs Quote Share this post Link to post