kaczor 0 Report post Posted November 3, 2015 Witam z zaciekawieniem obserwuje rozwój projektu serwera, jednak nurtują mnie pewne kwestie.Otóż serwer jest prywatny czyli tzw. Pirat, tu nasuwa się pytanie czy NCsoft lub Innova nie będą walczyć o prawa autorskie i dążyć do szybkiego zamnknięciem serwera ?( jakby nie patrzeć server stanowi poważną konkurencje Innovie) Interesuje mnie zatem kwestia legalności serwera i odniesie się do tej sprawy administracji projektu classic. Pewnie niektórzy z was pamiętają fale zamnknięć prywatnych serwerów za czasów c4/interlude.Drugą kwestią jest utrzymanie serwera, wiadomo projekt jest kosztowny, a nikt nie będzie dokładał z własnej kieszeni do nierentownego interesu. Jako że nie będzie płatnej subskrypcji bd funkcjonowały tzw. gm shopy itp. w jaki sposób to wpłynie na rozgrywke i czy nie będzie to dążyło do systemu p2w ?Jaka jest wasza wiedza i przewidywania na ten temat, za wszelkie odpowiedzi dziękuje i pozdrawiam graczy l2. Quote Share this post Link to post
milus 0 Report post Posted November 4, 2015 to jest oficiajlny na styl wcześniej powstałego koreanskiego. Końca nie będzie ! Quote Share this post Link to post
kaczor 0 Report post Posted November 9, 2015 Albo żyjesz w błędnym przekonaniu albo robisz sobie ze mnie jaja... Quote Share this post Link to post
hatti69 1 Report post Posted November 10, 2015 Moje CP traktuje ten server jako test przed EU classic innovy....jak to jest z "piratami" wiemy od lat moga pasc z dnia na dzien...raczej watpie zeby w tym przypadku sie to sprawdzilo server jest bowiem mocno stabilny...ale wiadomo co off to off...Z tego co slyszalem server dotowany na biezaco przez graczy ktorzy groszem nie smierdza (kupno top D itemow np) kont premium tez sporo biega...tak wiec staly profit jest...nie oszukujmy sie jak wstanie off innovy populacja tutaj mocno ucierpi Quote Share this post Link to post
Gulfy 1 Report post Posted November 11, 2015 Serwer podpisał współpracę z oficjalnym L2 Innowa gdyz projekt ten ze wzgledu na duza konkurencje mial zostac zamkniety. Inforamcje są podane na forum officjala. Ten serwer raczej juz teraz zamkniety na bank nie zostanie Quote Share this post Link to post
hatti69 1 Report post Posted November 11, 2015 Mozesz podac link? nie znalazlem takiej informacji na forum oficjala 1 Quote Share this post Link to post
xAFF 4 Report post Posted November 19, 2015 Serwer podpisał współpracę z oficjalnym L2 Innowa gdyz projekt ten ze wzgledu na duza konkurencje mial zostac zamkniety. Inforamcje są podane na forum officjala. Ten serwer raczej juz teraz zamkniety na bank nie zostanie kompletna bzdura wyssana z pizdy ta karykatura stoi gdzieś daleko między chujowymi javami i wyparuje całkiem niedługo jak wstanie EUoff, także szkoda waszego czasu. 1 Quote Share this post Link to post
kaczor 0 Report post Posted November 19, 2015 Hmm mógłbyś w jakiś sposób uzasadnić swoją opinie na temat serwera ? Ciężko mi się z tym zgodzić gdyż gram od kilku dni i na tą chwile nie mam nic do zarzucenia wręcz uważam że wykonano świetną robotę tworząc ten projekt . Quote Share this post Link to post
Gulfy 1 Report post Posted November 24, 2015 Serwer podpisał współpracę z oficjalnym L2 Innowa gdyz projekt ten ze wzgledu na duza konkurencje mial zostac zamkniety. Inforamcje są podane na forum officjala. Ten serwer raczej juz teraz zamkniety na bank nie zostanie kompletna bzdura wyssana z pizdy ta karykatura stoi gdzieś daleko między chujowymi javami i wyparuje całkiem niedługo jak wstanie EUoff, także szkoda waszego czasu.Jakos nie widac tutaj nic wspolnego z Java widac ze hejtujesz serwer. Jakos z opinii ludzi kto idzie na Innowa wynika inaczej Quote Share this post Link to post
Benom 0 Report post Posted November 25, 2015 Ja ostatnio odniosłem wrażenie, że ludzi powoli ubywa z serwera. Ciekawe tylko czy to stała tendencja spadkowa...Wielu poddało się ze względu na uporczywy grind. Mam nadzieje, że sytuacja się ustatkuje i że serwer się nie wyludni.Zobaczymy za miesiąc ^^ Quote Share this post Link to post
Svetlan 1 Report post Posted November 25, 2015 Ja akurat nie zauważyłem żeby jakoś ludzi ubyło. W miastak - ok, po restarcie mniej sklepów ale w lokacjach nadal jest ich aż nadto i cięzko dostać dobrego spota bez żadnych "podbieraczy" Quote Share this post Link to post
zorgzor 62 Report post Posted November 27, 2015 pierdolicie jak najeci ze po eu off ludzie odejda, tak jak odejda tak i wroca, to samo bylo z ruskim, odeszlo kupa serverow z 70 % populacji z offa odeszlo, bo ? bo botow i gold selerow 2 razy wiecej niz tu, jesli tu nie maja czasu na exp to tam sie posraja w pierwszy tydzien, wiec max miesiac temu EU potem ludzie zaczna odchodzic i wroca tu. 1 Quote Share this post Link to post