Ziaevin 6 Report post Posted May 12, 2015 Witam, Mam pytanie.Czy będzie to klasyczna wersja l2? Czy jak na ruskim classic będą udziwnienia z późniejszych kronik? Taki misz masz. Quote Share this post Link to post
Strong 0 Report post Posted May 12, 2015 Ma być jak to ująłeś z "udziwnieniami" tak jak na L2 Classic RU OFF.Oby tylko mieli pliki jako takie bo coś pomału ludzie zaczynają wątpić w to:( Quote Share this post Link to post
Chlastacz 8 Report post Posted May 13, 2015 Wygląda na to, że będzie to emulowana wersja "starego" L2, która nie ma nic wspólnego z Classic L2..... niestety. Quote Share this post Link to post
Ziaevin 6 Report post Posted May 13, 2015 Szkoda.Pogram na pewno jak to nie będzie l2j tylko PTS pliki i nie będzie żadnych instancji - tylko otwarty świat. Jak za dobrych czasów l2. Mam nadzieje że dużo udziwnień nie będzie i jak najwięcej rzeczy będzie pod starą kronikę. Quote Share this post Link to post
Chlastacz 8 Report post Posted May 19, 2015 sie zobaczy... Na pewno nie javaNie wiadomo co z klientem czy prawdziwy classic czy emul c1,3,4 Quote Share this post Link to post
Ziaevin 6 Report post Posted May 19, 2015 aby botów nie było. To zabija każdy serwer. Ludzie tracą chęć do gry. Quote Share this post Link to post
Chlastacz 8 Report post Posted May 20, 2015 Boty będą na pewno pytanie tylko czy będą banowane skutecznie.W L2 classic jest opcja report bot ingame.Druga sprawa to w L2 Classic jezeli giniesz przez moby to dropisz itemy tak jak bys byl czerwony wiec mozna te boty zabijac mobami i zbierac dropy. Quote Share this post Link to post
Prakong 0 Report post Posted May 20, 2015 Witam i przepraszam za offtop.Gdzie znajdę linka do pobrania L2 Classic? Nie chcę torrenta a pobrałem z forum to nie mam systemu ;/ Quote Share this post Link to post
Ziaevin 6 Report post Posted May 20, 2015 System będzie dodany jak będzie start open bety. Najszybszy sposób to zaintslowac uTorrent, pobrac torrenta L2, ściągnąć, odinstalowaćprogram, i tyle. W classic jest mała szansa ze dropniesz jak zabije Cie mob. I w większości przypadków są to śmieci. I treinować nie zawsze można Quote Share this post Link to post
Prakong 0 Report post Posted May 20, 2015 Aha, czyli musze czekać na system, bo tylko tego mi brakuje. Quote Share this post Link to post
Strong 0 Report post Posted May 20, 2015 Jeśli masz L2 Classic klienta to tylko system, który dodają w momencie startu Open Bety. Quote Share this post Link to post
Mercadi 0 Report post Posted June 4, 2015 Dobry all,Wiadomo coś o update na nowe kroniki? C1 ma słaby kontent. Chyba najbardziej popularną kroniką była kronika C4, pozniej zaczynają się udziwnienia Quote Share this post Link to post
rimonek 0 Report post Posted June 5, 2015 najpierw wyjdzie to kombionowane c1. Potem pewnie po jakimś pół roku wyjdzie update do kroniki, która jest już w korei, w której doszło loa aden okolice aden siege. Czyli coś koło c3. ogólnie classik ma być podzielony na 4 update co Kilka dobrych miesięcy. Quote Share this post Link to post
rimonek 0 Report post Posted June 22, 2015 ktoś tu chyba ostro zapił zero info o live Quote Share this post Link to post
Mid4s 1 Report post Posted July 14, 2015 Witam all, Mam problem z zalogowaniem sie do gry założyłem konto zainstalowalem klienta i przy logowaniu ciągle logging.... Quote Share this post Link to post
EvilMug 0 Report post Posted July 15, 2015 Witam all, Mam problem z zalogowaniem sie do gry założyłem konto zainstalowalem klienta i przy logowaniu ciągle logging....Spokojnie, obecnie serwer jest przygotowywany do testów "Beta.20" z tego co piszą na głównej testy te mają ruszyc w Piątek o 18 i od tego czasu będzie możliwość zalogowania. Quote Share this post Link to post
Mid4s 1 Report post Posted July 15, 2015 Witam all, Mam problem z zalogowaniem sie do gry założyłem konto zainstalowalem klienta i przy logowaniu ciągle logging....Spokojnie, obecnie serwer jest przygotowywany do testów "Beta.20" z tego co piszą na głównej testy te mają ruszyc w Piątek o 18 i od tego czasu będzie możliwość zalogowania.Dzięk za odpowiedź. Już myślałem, że to u mnie coś nie tak Quote Share this post Link to post