Ziaevin Posted May 12, 2015 Report Posted May 12, 2015 Witam, Mam pytanie.Czy będzie to klasyczna wersja l2? Czy jak na ruskim classic będą udziwnienia z późniejszych kronik? Taki misz masz. Quote
Strong Posted May 12, 2015 Report Posted May 12, 2015 Ma być jak to ująłeś z "udziwnieniami" tak jak na L2 Classic RU OFF.Oby tylko mieli pliki jako takie bo coś pomału ludzie zaczynają wątpić w to:( Quote
Chlastacz Posted May 13, 2015 Report Posted May 13, 2015 Wygląda na to, że będzie to emulowana wersja "starego" L2, która nie ma nic wspólnego z Classic L2..... niestety. Quote
Ziaevin Posted May 13, 2015 Author Report Posted May 13, 2015 Szkoda.Pogram na pewno jak to nie będzie l2j tylko PTS pliki i nie będzie żadnych instancji - tylko otwarty świat. Jak za dobrych czasów l2. Mam nadzieje że dużo udziwnień nie będzie i jak najwięcej rzeczy będzie pod starą kronikę. Quote
Chlastacz Posted May 19, 2015 Report Posted May 19, 2015 sie zobaczy... Na pewno nie javaNie wiadomo co z klientem czy prawdziwy classic czy emul c1,3,4 Quote
Ziaevin Posted May 19, 2015 Author Report Posted May 19, 2015 aby botów nie było. To zabija każdy serwer. Ludzie tracą chęć do gry. Quote
Chlastacz Posted May 20, 2015 Report Posted May 20, 2015 Boty będą na pewno pytanie tylko czy będą banowane skutecznie.W L2 classic jest opcja report bot ingame.Druga sprawa to w L2 Classic jezeli giniesz przez moby to dropisz itemy tak jak bys byl czerwony wiec mozna te boty zabijac mobami i zbierac dropy. Quote
Prakong Posted May 20, 2015 Report Posted May 20, 2015 Witam i przepraszam za offtop.Gdzie znajdę linka do pobrania L2 Classic? Nie chcę torrenta a pobrałem z forum to nie mam systemu ;/ Quote
Ziaevin Posted May 20, 2015 Author Report Posted May 20, 2015 System będzie dodany jak będzie start open bety. Najszybszy sposób to zaintslowac uTorrent, pobrac torrenta L2, ściągnąć, odinstalowaćprogram, i tyle. W classic jest mała szansa ze dropniesz jak zabije Cie mob. I w większości przypadków są to śmieci. I treinować nie zawsze można Quote
Prakong Posted May 20, 2015 Report Posted May 20, 2015 Aha, czyli musze czekać na system, bo tylko tego mi brakuje. Quote
Strong Posted May 20, 2015 Report Posted May 20, 2015 Jeśli masz L2 Classic klienta to tylko system, który dodają w momencie startu Open Bety. Quote
Mercadi Posted June 4, 2015 Report Posted June 4, 2015 Dobry all,Wiadomo coś o update na nowe kroniki? C1 ma słaby kontent. Chyba najbardziej popularną kroniką była kronika C4, pozniej zaczynają się udziwnienia Quote
rimonek Posted June 5, 2015 Report Posted June 5, 2015 najpierw wyjdzie to kombionowane c1. Potem pewnie po jakimś pół roku wyjdzie update do kroniki, która jest już w korei, w której doszło loa aden okolice aden siege. Czyli coś koło c3. ogólnie classik ma być podzielony na 4 update co Kilka dobrych miesięcy. Quote
rimonek Posted June 22, 2015 Report Posted June 22, 2015 ktoś tu chyba ostro zapił zero info o live Quote
Mid4s Posted July 14, 2015 Report Posted July 14, 2015 Witam all, Mam problem z zalogowaniem sie do gry założyłem konto zainstalowalem klienta i przy logowaniu ciągle logging.... Quote
EvilMug Posted July 15, 2015 Report Posted July 15, 2015 Witam all, Mam problem z zalogowaniem sie do gry założyłem konto zainstalowalem klienta i przy logowaniu ciągle logging....Spokojnie, obecnie serwer jest przygotowywany do testów "Beta.20" z tego co piszą na głównej testy te mają ruszyc w Piątek o 18 i od tego czasu będzie możliwość zalogowania. Quote
Mid4s Posted July 15, 2015 Report Posted July 15, 2015 Witam all, Mam problem z zalogowaniem sie do gry założyłem konto zainstalowalem klienta i przy logowaniu ciągle logging....Spokojnie, obecnie serwer jest przygotowywany do testów "Beta.20" z tego co piszą na głównej testy te mają ruszyc w Piątek o 18 i od tego czasu będzie możliwość zalogowania.Dzięk za odpowiedź. Już myślałem, że to u mnie coś nie tak Quote
Recommended Posts