Agriss 0 Report post Posted March 20, 2016 Witam,po latach przerwy próbuję wrócić do nało ... hobby jakim było L2, ale mam spory problem z wyborem kim Są jakieś profesje, które nie mają na tym serverze racji bytu?Póki co raczej planuje grać rekreacyjnie, bez spiny, ale miło byłoby nie rozbijać się o trudności w znalezieniu drużyny do zabawy. Pozdrawiam,A. Quote Share this post Link to post
korred 10 Report post Posted March 20, 2016 Zdecydowanie powinieneś omijać summonerów. W tej kronice (mieszance kronik) są całkowicie wykastrowani. Nie ma petshotów, nie ma skilli, nie ma najlepszych petów. Omijać i to z daleka. Odradzam grę sztyletami, potężne problemy ze znalezieniem party skoro 80% serwera expi w aoe party. Zdecydowanie w cenie są wszelkie klasy supportowe i healerzy oraz tanki. Dobrze się gra warlordami, gladiatorami, magami i łucznikami. Quote Share this post Link to post
Agriss 0 Report post Posted March 20, 2016 Uh,no nie ukrywam, że rozważałam summonera właśnie. Chyba nie uwolnię się od grania supportami ^^ No nic widać czym skorupka nasiąknie za młodu ... całe życie grałam SE, ale to było dawno i w sumie już nieprawda. Ale do rzeczy: jak wszędzie SE najmniej lubiany, a najbardziej poszukiwany Biszkopt lub WC? Dzięki za cierpliwość i pomoc.Pozdrawiam,A. Quote Share this post Link to post
korred 10 Report post Posted March 20, 2016 Każda klasa supportowa jest tu w cenie. Każda. Biszopy, WC, SE. EE, OL, SWS, BD wybierz cokolwiek a przyjmą Cię wszędzie z uśmiechem na twarzy. Skoro grałaś dużo SE napisz pm do Inhel, Neser albo Omniumgatherum. Podejrzewam, że dobra SE w party im się przyda. Quote Share this post Link to post
Agriss 0 Report post Posted March 20, 2016 Dziękuję za podpowiedzi.I do zobaczenia gdzieś w świecie Oby tylko czas w realu mi sprzyjał. Pozdrawiam,A. Quote Share this post Link to post