3u6u 0 Report post Posted April 1, 2016 Proszę mi wyjaśnić gdyż mało znam angielszczyznę a google tłumaczy tak że ... czy w wersji 1.5 będą raty zniżone do x1 ? Taki bowiem wniosek wyciągnąłem z dyskusji na ogólnym forum. Quote Share this post Link to post
Kraha 1 Report post Posted April 2, 2016 Sam exp i sp nie beda ruszone, zas chodzi tutaj o drop i szanse dropu, ktore z x3 (gwoli scislosci nie jest to czyste x3, tylko raty retailowego classica x3, co w rzeczywistości nie daje chyba nawet x2) beda zredukowane do x1, poniewaz ncsoft od classica 1.5 podniosl drop itp. Dziwna decyzja, zeby zredukowac do x1 skoro sam exp sp i adena sa na wyzszym poziomie. Tyle zrozumialem z szybkiego przegladniecia tematu na temat zmiany rejtow. Quote Share this post Link to post
Qu3st 0 Report post Posted April 2, 2016 a wiadomo kiedy i co będzie dodane z 1.5 Quote Share this post Link to post
Kraha 1 Report post Posted April 3, 2016 wystarczt przeczytać patchnotes a dodane chyba w poniedziałek po 11 Quote Share this post Link to post
3u6u 0 Report post Posted April 3, 2016 Dzięki za odpowiedź. Nie wiem jak się mają wskaźniki w klasyku do tych w dawnym L2, ale zalew serwera matsami psuje atmosferę zdobywania i satysfakcji z tego. Co do niezaniżenia statów na exp i SP, być może ryzykujemy sytuację w której znacznie szybciej dochodzimy poziomów (D, C ...) niż jesteśmy w stanie zapewnić sobie dla nich broń i armor. Zobaczymy. Quote Share this post Link to post
Qu3st 0 Report post Posted April 4, 2016 chyba tylko dodali dodatek na boty Quote Share this post Link to post