Mydgard 0 Report post Posted May 6, 2017 Sziasztok! Ezt a topikot a szerveren jatszo magyar jatekosoknak nyitottam, hogy megtalaljuk egymast es tudjunk beszelgetni. Udv, Mydgard (In game: PunciManci - FolkOfNimrod) Quote Share this post Link to post
paraFaktor 0 Report post Posted June 9, 2017 Helló, Látom nem mai a poszt, de még remélem itt játszotok mert én maradni szeretnék ezen a szerveren! Üdv paraFaktor/ Nalina Quote Share this post Link to post
Haku 0 Report post Posted June 30, 2017 On 2017. 06. 09. at 8:00 AM, paraFaktor said: Helló, Látom nem mai a poszt, de még remélem itt játszotok mert én maradni szeretnék ezen a szerveren! Üdv paraFaktor/ Nalina Hello! Mydgard sajnos már nincs Velünk, de van egy kis baráti társaság, ha gondolod keress Minket, FolkofNimrod clan, magyar zászló a clan logó Hakuho, Ketamin, Mandrak, Marchief, Xameth1 bárkit ...:-P Quote Share this post Link to post
Ceclar 0 Report post Posted July 31, 2017 Sziasztok. Nem tudom hogy hányan vagytok még elérhetőek és milyen aktivitással naponta, de engem érdekelne egy baráti kör, ahol nem érdekes a teljesítmény csak a szórakozás kedvéért. Ingame name: Ceclar- orc shaman HUceclar - dwarf Quote Share this post Link to post
Halottvagy 0 Report post Posted September 2, 2017 Sziasztok! Barátommal most kezdtünk a szerveren, szeretnénk itt maradni nagyon sokáig, mert nagyszerű retro feelinget ad a szerver Kikhez lehet csatlakozni? Sajnos nagyon sok időnk nincs, mert családos emberek vagyunk, de az biztos hogy ha vagyunk lehet ránk számítani. Üdv, Halottvagy Quote Share this post Link to post
Kastylx 9 Report post Posted September 2, 2017 (edited) - Edited September 17, 2017 by Kastylx Quote Share this post Link to post
Cerubion 0 Report post Posted February 28, 2018 Sziasztok! Van a szerveren magyar társaság? Üdv, Odora Quote Share this post Link to post
Sloo 0 Report post Posted October 12, 2019 Üdv Van még aki itt játszik? Most csatlakoztam a szerverhez de még nem találtam magyar játékost. Quote Share this post Link to post