Lemmyn 1 Report post Posted May 13, 2017 Καλησπερα σε ολους.Απο σημερα μπαινω και εγω στην όμορφη παρέα σας. Το κακο ειναι πως μπαινω μονος και ψαχνω μια καλη παρέα καποια ελληνικη clan εαν υπάρχει. Επισης,επειδη ακόμα δεν έχω αποφασίσει σχετικα με το τι παιχτη θα φτιαξω... εαν υπαρχει καποιο γκρουπ νεο σχετικα το οποιο του λειπει καποιο συγκεκριμενο class αφηστε ενα μνμ εδω να τα συζητησουμε. Να ειστε ολοι καλα και ελπιζω να τα πουμε online Quote Share this post Link to post
eXistenZ 65 Report post Posted May 13, 2017 58 minutes ago, Lemmyn said: Καλησπερα σε ολους.Απο σημερα μπαινω και εγω στην όμορφη παρέα σας. Το κακο ειναι πως μπαινω μονος και ψαχνω μια καλη παρέα καποια ελληνικη clan εαν υπάρχει. Επισης,επειδη ακόμα δεν έχω αποφασίσει σχετικα με το τι παιχτη θα φτιαξω... εαν υπαρχει καποιο γκρουπ νεο σχετικα το οποιο του λειπει καποιο συγκεκριμενο class αφηστε ενα μνμ εδω να τα συζητησουμε. Να ειστε ολοι καλα και ελπιζω να τα πουμε online εχει ελληνες, κανε κανα shout Quote Share this post Link to post
GanjaRockzZz 304 Report post Posted May 13, 2017 8 hours ago, Lemmyn said: Καλησπερα σε ολους.Απο σημερα μπαινω και εγω στην όμορφη παρέα σας. Το κακο ειναι πως μπαινω μονος και ψαχνω μια καλη παρέα καποια ελληνικη clan εαν υπάρχει. Επισης,επειδη ακόμα δεν έχω αποφασίσει σχετικα με το τι παιχτη θα φτιαξω... εαν υπαρχει καποιο γκρουπ νεο σχετικα το οποιο του λειπει καποιο συγκεκριμενο class αφηστε ενα μνμ εδω να τα συζητησουμε. Να ειστε ολοι καλα και ελπιζω να τα πουμε online Droseros kalokairinos? Quote Share this post Link to post
Lemmyn 1 Report post Posted May 14, 2017 8 hours ago, GanjaRockzZz said: Droseros kalokairinos? Σαν το καρπούζι ένα πραγμα Quote Share this post Link to post