Gabi21 0 Report post Posted July 8, 2017 Γεια σας! Ξεκιναω σημερα στον σερβερ! εχω μεγαλη εμπειρια στο λ2 αλλα εχω και χρονια να παιξω, θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις αν μπορει να απαντησει καποιος εχει αρκετο κοσμο ? σκεφτομαι να ξεκινησω ως μπισοπ , δεν θα ειναι ευκολο να ανεβω μονος αλλα φανταζομαι θα ειμαι χρησιμος αργοτερα καποια Ελληνικη κλαν για να εχω παρτυ σχετικα πιο ευκολα ? Quote Share this post Link to post
eXistenZ 65 Report post Posted July 8, 2017 9 hours ago, Gabi21 said: Γεια σας! Ξεκιναω σημερα στον σερβερ! εχω μεγαλη εμπειρια στο λ2 αλλα εχω και χρονια να παιξω, θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις αν μπορει να απαντησει καποιος εχει αρκετο κοσμο ? σκεφτομαι να ξεκινησω ως μπισοπ , δεν θα ειναι ευκολο να ανεβω μονος αλλα φανταζομαι θα ειμαι χρησιμος αργοτερα καποια Ελληνικη κλαν για να εχω παρτυ σχετικα πιο ευκολα ? γεια σου φιλε. εχει κοσμο ναι. θα ερθει περισσοτερος οταν μπει το 2.0 πολλοι κανουν διαλλειμα ενας απο αυτους και εγω. για την class δεν ξερω να σου πω. δες για τους jungle. καλα παιδια ελληνες. γενικα παιζουν αρκετοι ελληνες 2 Quote Share this post Link to post