Mjollnir 6 Report post Posted December 7, 2017 Witam Chcialbym przygarnac w szranki mojego malego 4 osobowego klau zblakane osoby obecnie grajace same i grajace tylko dla zabawy i bez spinki. Bez owijania w bawelne pisze ze chodzi mi glownie o obopolne korzysci w postaci online bonusow oraz skrzynek z daily coin za zdobyty exp. Bez aktywnego klanu nie da sie ich inaczej szybko zdobyc a z wieksza iloscia online zagwarantowaloby to 5 daily coin codziennie oraz bonus do expa i dmg pve. Serdecznie zapraszam kulturalnych graczy/graczki do nas 3 level klan Ragnarok Mjollnir Quote Share this post Link to post
Lenan 1 Report post Posted December 10, 2017 Jaki masz nick w grze? Bo nie moglem znalezc po tym, ani po nazwie klanu. Jak cos napisz na "Rendil" albo "Stworek". Chetnie bym wlasnie znalazl mala zgrana ekipe do pogrania dla funu bez spiny 1 Quote Share this post Link to post
Mjollnir 6 Report post Posted December 12, 2017 Jestem Mjollnir w grze, ale juz to wiesz bo jestes w klanie Quote Share this post Link to post
KnightOfAbyss 6 Report post Posted December 13, 2017 Zapraszamy do współpracy z naszym klanem :) 1 Quote Share this post Link to post
Mjollnir 6 Report post Posted December 14, 2017 Bardzo chetnie Chociaz obecnie jest nas 5 osob grajacych troszke w kratke jak to ci przekleci Casuale Hehehe. Jakby co to wszechmocny i potezny lider klanu zwie sie tak samo jak moj profil. Pozdrawiam! Quote Share this post Link to post
voltex 1 Report post Posted December 15, 2017 Już 4 dzień z rzędu próbuję się z Wami skontaktować ale nigdy nie ma Cię w grze Albo mam pecha albo jakoś źle wpisuję nick 1 Quote Share this post Link to post
Mjollnir 6 Report post Posted December 15, 2017 No nick mam taki jak tutaj i te 4 dni bylem naprawde dlugo online wiec zostaje zle wpisywanie nicku Jaki Ty masz ? Quote Share this post Link to post
voltex 1 Report post Posted December 15, 2017 Dziwne, to jak będziesz to odezwij się do mnie, nick Lumen. Quote Share this post Link to post
Juhas 0 Report post Posted December 16, 2017 Chetnie bym dolaczyl ale chyba nie ma cie online Jakies info kiedy mozna cie zastac :)? Quote Share this post Link to post
Mjollnir 6 Report post Posted December 19, 2017 Jestem jestem tzn Ty tez juz jestes Quote Share this post Link to post
Isoroku 43 Report post Posted December 25, 2017 To to jeszcze aktualne?:P Nie idzie znaleźć klanu, jest tylko polski Ragnar z liderem Paulii 1 Quote Share this post Link to post
Mjollnir 6 Report post Posted December 26, 2017 Nie idzie bo nie jestesmy zarejestrowani w systemie wyszukiwania czlonkow ingame. Wole luzakow ktorzy zagladaja na forum Sa bardziej "oczytani" Quote Share this post Link to post