Marks 0 Report post Posted June 8, 2018 Witam, mam pytanie odnośnie obecnej kondycji serwera. Szukam serwera do pogrania i ciekawy jestem jak wygląda sytuacja z onlinem i polską społecznością na tym serwerze. Dawno nie grałem w L2, a na classicu w ogóle dlatego chętnie bym nawiązał współprace z jakimś klanem, choćby by móc się od czasu do czasu czegoś podpytać Quote Share this post Link to post
Destabilomaterializacja 158 Report post Posted June 8, 2018 (edited) Co do online - obejrzyj filmik z dzialu media "online", ludzie tu pykaja z calego swiata. Klany polskie: Divide Et Impera i chyba Wrath na ta chwile. Polecam DEI bo ich znam , zawsze pomoga. Edited June 8, 2018 by Destabilomaterializacja Quote Share this post Link to post
Dasti 41 Report post Posted June 8, 2018 Українські тоже є) Vitam pana)))) Quote Share this post Link to post
Wiewi0r 1 Report post Posted June 14, 2018 (edited) nie wiem jak to wygląda liczbowo, ale gra sie spoko A co najważniejsze, serwer nie chyli się ku upadkowi . Edited June 14, 2018 by Wiewi0r Quote Share this post Link to post