yeahu 2 Report post Posted October 21, 2015 Jak w temacie. Szukam osób chcących pograć sobie na spokojnie bez przesadnej gonitwy szczurów. Sam pracuje wiec nie mam czasu na const pt. ale te 3-4 godzinki jestem w stanie poświęcić na dobra zabawę w miłym towarzystwie. Jeśli jest ktoś zainteresowany to pw na forum mile widziane. Pozdro Quote Share this post Link to post
majki2803 0 Report post Posted October 21, 2015 Mysle zeby kazdy sie wpisal kto ma zamiar grac ,dodac siebie do znajomych i tam poexpic czasem razem ja nick w grze YouAreSoBig ,bede gral spoilem Quote Share this post Link to post
rimonek 0 Report post Posted October 21, 2015 Rimonek. Ma ktoś może rozpiske skilli bo nie wiem co wybrac czy EE czy Bishopa czy Propeta bo wiem że w czystym classicu 1.0 ee to dupa ale w 2.0 nie wiem czy moze juz jest ten ee lepszy. Quote Share this post Link to post
Damer 0 Report post Posted October 22, 2015 nick Damer , OL najprawdopodobniej - a już napewno jakis support. Quote Share this post Link to post
skols 0 Report post Posted October 22, 2015 nick skols jak cos to bede robic ee Quote Share this post Link to post
majki2803 0 Report post Posted October 22, 2015 https://l2central.info/classic/Клерик tutaj macie skille ,strone trzeba tlumaczyc przy uzyciu google chrome Quote Share this post Link to post
yeahu 2 Report post Posted October 22, 2015 Ma ktoś jakis serwer TS ? Wszyscy zainteresowani by tam wbili i mozna by sobie posiedziec i pogadac grajac albo jakies pt klepac. Zorganizować coś w stylu miejsca spotkan dla ludzi ktorzy sa w grze i chca sobie pograc w pt i pogadac Quote Share this post Link to post
majki2803 0 Report post Posted October 22, 2015 ja jestem za jak najbardziej ,a jescze mam pytanie jak wyglada sytuacja premium account ? co dokladnie daje i jaki bedzie koszt ? Quote Share this post Link to post
Jizzy 0 Report post Posted October 22, 2015 Ja również jestem za, nick w grze będe miał Jizzy a będę grał Deską więc fajnie jak by ktoś zrobił buffera Quote Share this post Link to post
sirtrol 1 Report post Posted October 22, 2015 premium daje mozliwosc odpalenia boxa:) a jaki dokladny koszt to jeszcze chyba nie wiadomo ;p Quote Share this post Link to post
skols 0 Report post Posted October 22, 2015 ktos z was cos wie o jakims polskim klanie mozna by dolaczyc i grac razem albo na poczatku friend list i grac w pt kilku osobowym + ts Quote Share this post Link to post
Damer 0 Report post Posted October 22, 2015 o polskim klanie narazie ni widu ni slychu. Ja sobie jakies tam pt INT ogarnelem lecz niewiadomo jak to do końca bd Quote Share this post Link to post
skols 0 Report post Posted October 22, 2015 no zawsze mozna tak jak wyzej pisalem friend list i bez klanu w jakim pt popykac +ts Quote Share this post Link to post
yeahu 2 Report post Posted October 22, 2015 Jak jest ktoś w stanie ogarnac ts'a i go tu podac zeby każdy chętny który chce pograć i znaleźć sobie pt wbil na niego to byłoby super ;D Quote Share this post Link to post
rimonek 0 Report post Posted October 23, 2015 178.217.187.35 to jest TS Elite Jak by ktoś mógł wejść i założyć kanał (jak nie to do wieczorem spróbuje założyć). Kanały są darmowe tylko trzeba odpowiednio złapać administratora. używam tego ts do innej gry i sprawdza się bardzo dobrze Quote Share this post Link to post
Damer 0 Report post Posted October 23, 2015 TS dobry pomysł, ja chwilowo nie mam czasu na zakladanie wiec jesli kanal juz bedzie - prosilbym o post tutaj.Podjęłem decyzje co do klasy - SWS here jak ktos bd potrzebowal Quote Share this post Link to post
majki2803 0 Report post Posted October 23, 2015 ja gram z ziomkiem 2he + pp boxowany albo spoil /wc + wc boxowany Quote Share this post Link to post
yeahu 2 Report post Posted October 23, 2015 Co z tym ts'em ? Jutro start i fajnie jakby ktos dal jakiegos darmowego i info. Wtedy kto by chcial wbija i krecimy jakies pt albo cos. Fajna sprawa Quote Share this post Link to post
Jizzy 0 Report post Posted October 24, 2015 Jak ktoś ma możliwość założyć kanał Ts to niech to robi jak najszybciej, fajnie jak byśmy się przed startem zebrali pogadać i już jakoś nawet może razem zacząć grać Quote Share this post Link to post
Qunie 1 Report post Posted October 24, 2015 Witam,po 13 wrócę z pracy i kupie premium kanał na elitets, o której startuje server ? Może faktycznie coś poskładamy, żeby się przyjemnie grało.na 90% zrobię WS'a i SE BTW. o której naszego czasu wstaje serwer ? Quote Share this post Link to post
Jizzy 0 Report post Posted October 24, 2015 Naszego czasu o 19 z tego co mi wiadomo Ja robie Deske albo Tyrka ale raczej Tyrka, na Classicu do 40 i tak nie ma większego znaczenia czy w party sa magowie czy dd bo i tak sie fajnie expi Ogólnie chodzi o to żeby sie nie zanudzić samemu bo solo exp jest na prawde nudny i wymagający więc tym nas więcej tym lepiej ^^ Quote Share this post Link to post
Qunie 1 Report post Posted October 24, 2015 Zgadza się wrzucę tutaj adres jak ogarnę TS. Quote Share this post Link to post
yeahu 2 Report post Posted October 24, 2015 no i to mi sie podoba ;D Quote Share this post Link to post
Qunie 1 Report post Posted October 24, 2015 elitets3.pl kanał 752. Lineage2ClassicPass: lineage czekam na jakiegoś admina, żeby premium kupić, ale puki co się jakoś upchniemy.ZapraszamQ Quote Share this post Link to post
snick 0 Report post Posted October 24, 2015 Bede okolo 20 to podbije pewnie na TS, jakimi klasami gracie? Quote Share this post Link to post