Ziaevin 6 Report post Posted May 24, 2015 I jak wrażenia z pierwszych dni serwera ?:) Quote Share this post Link to post
Walarti 0 Report post Posted May 24, 2015 na otwarciu grałem ze 2 godziny i miałem dosyć, poczekam pare dni i jak jeszcze troche ogarną to może pogram. według mnie server totalnie nie przyjazny dla nowych graczy takich jak ja Quote Share this post Link to post
rimonek 0 Report post Posted May 24, 2015 polaków w talking sporo ludzi średnio pewnie nie każdemu chce cie potem znowu od nowa jechać raty za duże 20x trzeba czekac na 3x do tego troche błędów nie przetlumaczonych z ruskiego npc i teksty w npc tak to śmiesznie jest Quote Share this post Link to post
mk517 0 Report post Posted May 24, 2015 Spotkałem tu wielu polaków, co było miłą niespodzianką.Jeśli pominąć fakt że NPC "mówią" po rusku to ogólne wrażenia bardzo pozytywne. Teraz trzeba tylko zaczekać na bliżej nieokreślony (z tego co wiem) oficjalny start servera. Quote Share this post Link to post
Ziaevin 6 Report post Posted May 24, 2015 Ja mam póki co pozytywne wrażenia. Trochę ten ruski mnie denerwuje. Pk-nałem ze 2 drani zobaczymy co będzie dalej. Jak załatają bugi i niedociągnięcia. Quote Share this post Link to post
Piero 3 Report post Posted May 24, 2015 na otwarciu grałem ze 2 godziny i miałem dosyć, poczekam pare dni i jak jeszcze troche ogarną to może pogram. według mnie server totalnie nie przyjazny dla nowych graczy takich jak ja lol, co masz na myśli?to jest tylko OBT, nieprzyjazny bo nawet NPCki mówią po rusku? Quote Share this post Link to post
Perun 0 Report post Posted May 25, 2015 Po OBT bedzie reset czy mozna juz expic sobie na spokojnie? Quote Share this post Link to post
Turionus 0 Report post Posted May 26, 2015 Czy server jest online w tej chwili? Quote Share this post Link to post
Chlastacz 8 Report post Posted May 26, 2015 Grałem 3 dni : pierwszy 2 godziny, drugi około 6 tak jak i 3ci. ogólne wrazenia dobre lecz zacząłem zastanawiać się czy będę miał jednak czas na grę na docelowych ratach ale to czas pokaże. Na pewno pogram w live. Moja ocena : 6/10 P.S. Dzis sprawdze drugiego healera (jezeli mozna go tak nazwac) "EE" bo nie wiem jakiego wziąć czy BP czy EE. Quote Share this post Link to post
Perun 0 Report post Posted May 26, 2015 Docelowych rate'ach czyli jakie są teraz? I jakie będą w takim razie.. Quote Share this post Link to post
rimonek 0 Report post Posted May 26, 2015 teraz sa 20x docelowe maja być 3x Quote Share this post Link to post
rimonek 0 Report post Posted May 26, 2015 XP: x3 SP: x3 ADENA: x3 (amount) DROP: x3 (chance) SPOIL: x3 (chance) QUEST: x2 (xp / adena) Quote Share this post Link to post
Ziaevin 6 Report post Posted May 31, 2015 strasznie dużo bugów począwszy od skilli po moby i inne rzeczy. Nic tu nie działa jak powinno a jak powinno to juz sam nie wiem to mieszkanka wszystkich kronik. Moze do września server ruszy life. Quote Share this post Link to post
ciunkess 0 Report post Posted June 3, 2015 Macie też taki mikro lagi przy biciu mobów z szotami? Oraz jak mob padnie ? Quote Share this post Link to post
Ciewor 0 Report post Posted July 29, 2015 Ja sobie dobiłem 3x drugą profe i powiedział bym że serwer bardzo fajny, poprostu błędy takie jak animacja stuna czy lekkie przycinki niezbyt mnie ruszają, ale brak recki na crafted leather jest niedopuszczalny bo lubię "klikać" znalazłem nawet questy których chyba nie powinno być na C3 Kto wie może wyplenią te brzydkie błędy i będzie fajny serwerek. Quote Share this post Link to post