Arazziel 0 Report post Posted August 4, 2016 Witam.W L2 grałem bardzo wiele lat zaczynając od kroniki c3 aż po Gracia. Najbardziej jednak upodobałem sobie Kronikę Interlude, w której grałem HE oraz magiem (zależnie od servera SpS/Sh/OL/WC). Chciałbym się zapytać tych bardziej doświadczonych graczy, jak tutaj wygląda sprawa z Łucznikami oraz Magami ? Kogo lepiej wybrać do gry solo (aczkolwiek po 40-50 lvl Clan jest po prostu Must Have). Quote Share this post Link to post
datplays 191 Report post Posted August 5, 2016 Tutaj praktycznie gra solo nie istnieje. Samemu jest ciężko, prędzej czy później będziesz musiał znaleźć nie tyle co klan, a co Constant Party i się z nimi trzymać.Ale jeżeli chcesz coś zdziałać samemu to i łuk i mag się do tego nada, ale musisz mieć odpowiednio PP i SE na plecach. Mimo wszystko na Twoim miejscu poszedłbym w maga, a konkretnie SH/Necro żeby mieć CDL wtedy jeszcze pogranie solo ma sens. Quote Share this post Link to post
D3vilo 73 Report post Posted August 5, 2016 SiemaJezeli stac Cie na comiesiaczna oplate 10Euro to lucznik (HE jak 90% servera) i PP Box na plecach.Grajac solo z przygodami na RBP dobijesz bez problemu na 70lvl.Klan przyda sie jedynie do walki o epiki, zamki itp ale dobry klan zaczyna rekrutacje od 65+ wiec Quote Share this post Link to post