Stiba007 225 Report post Posted August 17, 2016 (edited) Zdravím za klan TotallyToxic, klan hrající zde již přes rok s vybudovaným zázemím, hrající v mezinárodní alianci. Náš hlavní klan vlastní klanovou halu v Giranu, naše dvě akademie mohou nabídnout 10% bonus exp. Pokud máš zájem se k nám přidat stačí napsat pm/mail ve hře na Stiba nebo odchytit někoho z klanu ve hře. Nábor do klanových paret: Melee CP - Pl Wanali Archers CP - Pl Apocalypsa Mages CP - Pl Stiba Nábor do klanových akademií: - nabíráme každého týmového cz/sk hráče - povinnost je používat TS!!! - vše ostatní už je jen na Vás jak si tam najdete spoluhráče Edited November 10, 2017 by Stiba007 Quote Share this post Link to post
FryderykChopin 853 Report post Posted August 17, 2016 Každý čech/moravák/slovák co dovršil aspoň 18tého roku života a nebaví ho hrát sólo, nechť píše ve hře pm/mail na nick Stiba007, berem vše, čas ukáže a protřídí.Po nikom v klanu nebudem nic chtít, vše je na Vás, jen v případě plného stavu se vyhazují nejméně spolupracující a nejméně komunikativní hráči.We r recruting all players using czech/slovakia language.Každý čech/moravák/slovák co dovršil aspoň 18tého roku života čech/moravák/slovákJako hrdý Slezan vám přeju křupání všech zbraní na +4 Quote Share this post Link to post
Stiba007 225 Report post Posted August 17, 2016 Původní bylo jen češi a slováci, ale to by zase jebali brňáci, tak jsem dodal moraváky, už když jsem to psal tak mě bylo jasné, že se někdo ozve. Snad sousedi snesou, že jsou v jednom balíku. Quote Share this post Link to post
FryderykChopin 853 Report post Posted November 3, 2016 /friendly bumperino, claneroni recommenderino Quote Share this post Link to post