Stiba007 Posted November 10, 2016 Author Report Posted November 10, 2016 Musím, ať jsme furt na očích pro nově příchozí. Quote
Stiba007 Posted November 18, 2016 Author Report Posted November 18, 2016 Never ending story, up up up.... Quote
Stiba007 Posted November 21, 2016 Author Report Posted November 21, 2016 nbnbnbnbnb------------upupupupup Quote
FryderykChopin Posted November 25, 2016 Report Posted November 25, 2016 /friendly bump, nedoporučuji, jsou to slezanofobici Quote
FryderykChopin Posted December 12, 2016 Report Posted December 12, 2016 /friendly bump, nedoporučuji, jsou to slezanofobici Za tenhle post jsem evidentně dostal 5 warning bodů za 'Abusive Behaviour' od někoho kdo ani neumí Česky, takže ggwp Quote
Stiba007 Posted December 12, 2016 Author Report Posted December 12, 2016 no nedivil bych se kdyby nějaký dobrák co mě ve hře nemá v oblibě, jakmile si napsal k nám, už si totální toxic a jejich nepřítel mají na nás i speciální pk postavy já jsem rád za každý oživení topicu PS: Já ani na TS jako pražák nemůžu říct o Opavě/Ostravě jaké to jsou krásné prdélky světa By mě půlka klanu leavnula a naše vražedné trpasličí duo Bibini/Kraftgrill by mě Deadmantka protloukly až do Číny. Quote
Recommended Posts