Monia 0 Report post Posted November 8, 2016 Ahojte, nějací češi na serveru? :-)Díky, Monika. Quote Share this post Link to post
FryderykChopin 853 Report post Posted November 8, 2016 Zdarec, většina Čechů jede solo nebo v international clanech, ale je tu jeden velký český clan, TotallyToxic - http://l2classic.club/forum/index.php?/topic/5567-czsk-klan-totally-toxic/ Quote Share this post Link to post
Scorpio 0 Report post Posted November 8, 2016 Ahoj, ano je nás tu docela dost (cz/svk) např. já jsem v klanu Totally Toxic a je tu cca 40-70 aktivních hráčů. Quote Share this post Link to post
FryderykChopin 853 Report post Posted November 8, 2016 Jako když člověk vidí všechny ty české nicky v GH bez klanu tak je až skoro škoda, že tady není nějaká Česká aliance... Navrhuji název "SlezskoAOkoli", nebo tak nějak Quote Share this post Link to post
Emily 0 Report post Posted December 3, 2016 S českýma hráčema mám jen špatné zkušenosti... jinak bych se přidala... Quote Share this post Link to post
Stiba007 225 Report post Posted December 3, 2016 Do CZ/SK klanu nikdy, radši dělat podržtašku do nějaké mezinárodní CP, kde si sotva prohodím pár slov. Quote Share this post Link to post
FryderykChopin 853 Report post Posted December 4, 2016 Do CZ/SK klanu nikdy, radši dělat podržtašku do nějaké mezinárodní CP, kde si sotva prohodím pár slov. Quote Share this post Link to post
Emily 0 Report post Posted December 5, 2016 Proč podržtaška? Stačí umět slušně anglicky a být aktiv a podržtašku nikdo nedělá Aspoň ne tam kde jsem předtím hrála. Češi rozhodně ničí peti nebyli. Quote Share this post Link to post