Resis 0 Report post Posted July 1, 2015 Cześć,Czy ktoś wie kiedy wystartuje serwer? Czy w ogóle wystartuje?Z tego co się doczytałem to nie będzie można używać dualboxów ?PozdrawiamResis Quote Share this post Link to post
Sett 79 Report post Posted July 1, 2015 Cześć,Czy ktoś wie kiedy wystartuje serwer? Czy w ogóle wystartuje?Z tego co się doczytałem to nie będzie można używać dualboxów ?PozdrawiamResisHi,Dual box on the same computer will only be allowed with premium account.Launch date is ... unknown. Quote Share this post Link to post
NightBird 0 Report post Posted July 5, 2015 a na obt grajac wgl ludzie ? jaki tak "na oko" online moze byc ? Quote Share this post Link to post
FryderykChopin 853 Report post Posted July 5, 2015 a na obt grajac wgl ludzie ? jaki tak "na oko" online moze byc ? This is a long-term beta so the online is usually <200.However this is a very unique project as this is pretty much the only free L2Classic for english players.I personally expect 2ooo-3ooo online on live server, but could be more Quote Share this post Link to post
Resis 0 Report post Posted July 6, 2015 The server is probably in beta since may. "2ooo-3ooo online on live server" if he even start Quote Share this post Link to post
zorgzor 62 Report post Posted September 11, 2015 i co z tym startem ? ktos czaji czy wogole bedzie ? Quote Share this post Link to post
rimonek 0 Report post Posted September 12, 2015 pewnie będzie w tym samym czasie co oficjal classic. To pewnie jest po to żeby ludzie nie uciekli na oficiala po miesiącu grania na privie. Quote Share this post Link to post
zorgzor 62 Report post Posted September 21, 2015 no nieuciekno, bo jesli europa ma byc taki jak ru to ludzie z oficiala szybciej uciekno, niz bic 2 miechy aby 40 lvl miec a limit na internet jest ? jesli mam 2 pc to czy moge grac na 2 postacie ? Quote Share this post Link to post
rimonek 0 Report post Posted September 23, 2015 wystarczy wejsc na l2on.net i zobaczyć ile teraz ludzi gra w classica ru GrainK. i shilen. Z 4 serwerów zostało ledwo kilka tysięcy, nie mówiąc o botach w tym ile jest. 4 miesiace bety 2 live i upadnie a potem na officiala na 2 miechy i tak w kółko ;P Quote Share this post Link to post