Jump to content
Make sure you know Server Administration contacts! ×
Dion x3 Classic 1.5 server - Opening 14.01.2023! ×
L2Classic.Club

Nowy stary gracz

voltex

Recommended Posts

Posted (edited)

Witajcie,

Właśnie ściąga mi się L2 Classic. Kiedy zobaczyłem, że moja ukochana gra w końcu wróciła na właściwe tory (bez jakiś bzdurnych kamaeli albo ograniczenia klas do bodajże 8) to bez wachania postanowiłem wrócić w ten świat. Ale do rzeczy - szukam jakiegoś ogarniętego klanu, który gra dla zabawy :)

Aktualnie mam 25 lat i nie grałem w L2 od chyba 6. Ale czasy gimnazjum i liceum przesiedziałem w tym świecie. Mam bardzo duże doświadczenie i swego czasu jeszcze na Dragon Network ośiągnąłem niemal wszystko ;) regularnie trzymaliśmy z klanem Aden, nawet udało się wygrać olimpiadę w którymś miesiącu. Najbardziej upodobałem sobie grę krasnalami i mieliśmy z dwoma przyjaciółmi klan samych dwarfów :D Spoil to było coś co uwielbialiśmy. Planuję na tym serwerze zacząć grać właśnie spoilem i szukam klanu w którym będę mógł pomóc ubrać ekipę i samego siebie też. Potem mam w planach założenia HE albo jakiegoś DD, może Spellsingera. 

Szukam właśnie klanu z ludźmi o podobnym doświadczeniu, żeby nie trzeba było im tłumaczyć jak grać i co to są np cata, bs albo co to jest manor system :) (mam nadzieje ze te wszystkie rzeczy są na classicu) :D

Edited by voltex