Madosia 1 Report post Posted January 7, 2018 Mam pytanko odnośnie tego serwera. Chciałabym wiedzieć jak się gra, jakie jest tempo expienia i ogólne wrażenia, czy są polskie klany etc. Zaczęłam po 4 latach przerwy na serwerze Core, co prawda można w 20 min zrobić lvl 85, ale jest problem z adeną, uzbieraniem na seta i broń, a ten questowy jest na 30 dni, na instancje lepsze ciężko się dostać przed 90, a jak ktoś niewiele czasu posiada to zanim uzbiera choćby na samą broń już straci questową. Zastanawiam się czy nie lepiej zacząć gdzie indziej skoro i tak niewiele pamiętam i na wszystko uzbierać trzeba. Zależy mi przede wszystkim na jakimś polskim klanie, w którym ktoś zawsze mógłby pomóc i podpowiedzieć co i jak Będę wdzięczna za odpowiedź 1 Quote Share this post Link to post
Rizos 1487 Report post Posted January 7, 2018 Zwykłe L2 to nudna qpa. Polecam classic. Jesli lubisz powolny konsekwetny progress to dobrze trafiłaś. Polaków tu sporo gra i są nawet jakieś polskie klany. Wbicie 76 zajmuje około roku Quote Share this post Link to post
Destabilomaterializacja 158 Report post Posted January 8, 2018 Po tym jak weszlo 2.0 sadze ze szybciej niz rok Quote Share this post Link to post
Mjollnir 6 Report post Posted January 8, 2018 Wszystko zalezy od tego jak i ile grasz. Moze rownie dobrze ci zajac 2 lata. Ja tu gram prawie od roku i mam mizerny 55 level A w 20 minut z pomoca to tutaj wbijesz najwyzej 20 level i to nie robiac qsty a zabijajac mobki czyli tak jak to byc powinno w matce wszystkich grind mmo na swiecie. Polskie klany sa i radza sobie dobrze, jest nawet prawie polskie ally. Zapraszamy tutaj. Zostaw to rosyjskie pay to win jakim jest oficjalny server Quote Share this post Link to post
Destabilomaterializacja 158 Report post Posted January 8, 2018 Nie prawie ... tylko jest polskie ally to ze nie ma 3 klanu w ally to nie znaczy ze nie funkcjonujemy. Quote Share this post Link to post
Mjollnir 6 Report post Posted January 8, 2018 Spoko myslalem ze sojuszujecie z jakims zagranicznym tez o to mi chodzilo no widzisz jest i polskie ally Quote Share this post Link to post
Wiewi0r 1 Report post Posted January 8, 2018 Tempo gry jest takie jak powinno być. Wyexpienie się zajmuje dużo czasu, a zgon boli. Połączenie starego dobrego l2 i zalet nowych kronik. Co najważniejsze, nie zapowiada się żeby serwer miał upaść. Gram krótko, ale szczerze polecam. Jak coś pisz w grze pm- Przebudzony Quote Share this post Link to post