zamberr 12 Report post Posted May 12, 2018 Chciałbym się zaszyć z grupą ludzi w toi floor 10 lub wyżej, aby przyrobić trochę adenki :-) Posiadam DD i support wszelkiego rodzaju. W grę wchodzi farma melee, luki lub aoe. Zapraszam do dyskusji i działania :-) 1 Quote Share this post Link to post
KnightOfAbyss 6 Report post Posted May 13, 2018 (edited) Przynajmniej ma chęci RIP ja wiem ze wy tam tylko macie w głowie pvp ewenty i gonienie sie za chinolami/sm-ami i kij wie kim jeszcze ale normalni niedzielni gracze tez chcieliby coś sobie dofarmić i nie widzę w tym nic śmiesznego. Jeżeli znajdziesz kogoś do pomocy to będzie super Każuale ROX p.s. poza tym dając ludziom możliwość dofarmienia się można wyłapać kogoś ciekawego do CP tyle tylko że polityka jest taka że lepiej kogoś wcisnąć na drajwera żeby go na koniec i tak wydymać jak już skoksać danemu klanowi postać a niżeli on sam mógł to zrobić dla siebie. Edited May 13, 2018 by KnightOfAbyss Quote Share this post Link to post
Rip 697 Report post Posted May 13, 2018 @KnightOfAbyss chodzi mi o to że tablety to jest raczej end game content I toi 11 12 jest oblegane 24/7 przez topowe ally. Nawet jeśli udałoby im się trafić moment w którym nikogo tam nie ma to stracą z pół godziny na dobiegnięcie, pofarmia kilkanaście minut i zostaną pk'nieci lub w najlepszym wypadku wyproszeni ze spota. Do tego dochodzi bardzo mała szansa na dropa, która szybko zniechęci. Ale najbardziej rozśmieszyła mnie opcja się farmienia aoe to nie jest ab że wystarczy jeden Puller i dd i można na spokojnie farmic. Żeby udało się w ogóle traina zabić trzeba mieć wl ol bp przynajmniej 3 magów (nie necro :D) oczywiście sws bd ee se. A nawet mając taki setup nie jest latwo. Raczej nie wyobrażam sobie żeby owi każuale zrobili takie pt Quote Share this post Link to post
zamberr 12 Report post Posted May 13, 2018 1 hour ago, Rip said: @KnightOfAbyss chodzi mi o to że tablety to jest raczej end game content I toi 11 12 jest oblegane 24/7 przez topowe ally. Nawet jeśli udałoby im się trafić moment w którym nikogo tam nie ma to stracą z pół godziny na dobiegnięcie, pofarmia kilkanaście minut i zostaną pk'nieci lub w najlepszym wypadku wyproszeni ze spota. Do tego dochodzi bardzo mała szansa na dropa, która szybko zniechęci. Ale najbardziej rozśmieszyła mnie opcja się farmienia aoe to nie jest ab że wystarczy jeden Puller i dd i można na spokojnie farmic. Żeby udało się w ogóle traina zabić trzeba mieć wl ol bp przynajmniej 3 magów (nie necro :D) oczywiście sws bd ee se. A nawet mając taki setup nie jest latwo. Raczej nie wyobrażam sobie żeby owi każuale zrobili takie pt Chyba dawno nie było Cię w TOI Rip... zapewne żal, który powstaje po przegranych pvp w TOI spowodował, że postanowiłeś wylać swoją żółć w miejscu, gdzie rodacy tworzą konstruktywną taktykę :-) PS. My już to robimy w 3 osoby, tylko planujemy rozszerzyć swoją działalność :-) 1 Quote Share this post Link to post
Rip 697 Report post Posted May 13, 2018 8 hours ago, zamberr said: Chyba dawno nie było Cię w TOI Rip... zapewne żal, który powstaje po przegranych pvp w TOI spowodował, że postanowiłeś wylać swoją żółć w miejscu, gdzie rodacy tworzą konstruktywną taktykę :-) 6 miesięcy w toi to wiecej niz potrzebowalem, kilka przegranych pvp nie zaszkodzi Quote Share this post Link to post
zamberr 12 Report post Posted May 14, 2018 11 hours ago, Rip said: 6 miesięcy w toi to wiecej niz potrzebowalem, kilka przegranych pvp nie zaszkodzi Faktycznie może to stać się nużące... Wracając do tematu... Ma ktoś którąś z tych profesji?: EE,SE,ARCHER,BD,SWS,TANK i chciałby na szybko pobawić się w farmienie tabletów ? :-) Gramy codziennie ok 20:30 do 22:30 Quote Share this post Link to post
KnightOfAbyss 6 Report post Posted May 14, 2018 z chęcią ale ja po powrocie na cluba jestem na etapie abg Quote Share this post Link to post
zamberr 12 Report post Posted May 14, 2018 9 minutes ago, KnightOfAbyss said: z chęcią ale ja po powrocie na cluba jestem na etapie abg A powiedz jaką profesją grasz i jaki lvl posiadasz ? W party max lvl to 77, więc po osiągnięciu 68 lvl zapraszamy serdecznie :-) Quote Share this post Link to post
KnightOfAbyss 6 Report post Posted May 14, 2018 DA 62 więc daleka droga przede mną no i w Imperze nie można narzekać na farmę w końcu klan pve Ale dzięki za propozycję Quote Share this post Link to post
zamberr 12 Report post Posted May 15, 2018 15 hours ago, KnightOfAbyss said: DA 62 więc daleka droga przede mną no i w Imperze nie można narzekać na farmę w końcu klan pve Ale dzięki za propozycję Świetna profesja :-) Wiem, bo sam jestem z tego klanu tylko troszkę już wykoksany :-) Quote Share this post Link to post