mazoku 0 Report post Posted June 9, 2018 Ние сме двама и играем предимно вечер. В момента около лвл 35. Пишете ни дори само за здрасти - име в играта - mazoku Ако някой се обади тези дни може да наминем един бос лвл 34. Quote Share this post Link to post
mazoku 0 Report post Posted June 10, 2018 Няма ли никой за поне едно здрасти? Quote Share this post Link to post
lazhris74 4 Report post Posted June 15, 2018 Бе то има ама повечето не обичат.......ебали сме си мамата......!А здрасти де......... Quote Share this post Link to post
mazoku 0 Report post Posted June 17, 2018 Бе то вярно че бг играчите все са малко ... ама Здрасти Търсим хора 40лв за райдки. Quote Share this post Link to post
lazhris74 4 Report post Posted June 17, 2018 изобщо не са малко но сме все тарикати.........едното херо даже е бг че да не са и двама....................нямам аз подходящи герои за босове......пък и сега е мъртъв сезона......есента може да живне малко сървъра Quote Share this post Link to post
Niklay 2 Report post Posted September 23, 2020 (edited) Аз ама изглежда че съм сам... (като гледам постовете какви са стари) Ако някой все пак има да прати някъкав mail на VarvaraL2 че ми е скука. В един малък клан съм и никой не ми говори.. то и никой не говори по принцип УЖАС Edited September 23, 2020 by Niklay Quote Share this post Link to post