Merlinas 5 Report post Posted October 5, 2015 Hi.Jei jau taip nutiks, kad nerasiu tinkamo klanelio teks kurti savo. Su senu geru tikslu jog nolifinimas nėra tiesiausias kelias į smagų žaidimą.Atsimenant geriausius Beyond bei Avalon laikus bei senojo klano tradicijas .Jei atsiras prijaučiančių tokiam tikslui ar bent jau zmonių kurie girdėję apie Giminę (te atleidžia man vadas kad po tiek metų primenu klano vardą...) ar bent,pamena nickus:VarskyteGimineEEMerlinasOnimusha3... na manau kas žino šiuos kitus atsimins, nenoriu be reikalo kelti jų vardų.Bei atsimena šį smagų dwarfą mano avatere duokit žinoti :). Quote Share this post Link to post
Ciornas 0 Report post Posted October 8, 2015 Sveikas, mielai prisijungčiau jei kursi klaną, pats esu dirbantis, todėl galėsiu žaisti tik vakarais, jeigu ką, PM ;] Quote Share this post Link to post
Prince 13 Report post Posted October 8, 2015 planuoju kartais cia pazaisti, DeDeGeris>>DeDeBlogis>>>CiK>>>>> Avalon 4ever Quote Share this post Link to post
Samurai 3 Report post Posted October 8, 2015 as ir planuoju pazaisti kol eu classic atsidarys. parasyk man i skype: minde12389 Quote Share this post Link to post
Merlinas 5 Report post Posted October 8, 2015 Dar neaišku daugoka detalių, bet ieškau pakolkas žmogaus kuris prijaučia panašiai žaidimo idėjai ir ruošiasi čia užsibūti ilgam.Reiktu suformuot kažkokį branduolį. Be to ir anglų kalba rašytinė mano šūdina tai ir neblogai būtu žmogus kuris rašytu normaliai, visgi logiškiausias variantas kurti internacionalinį klana :). Quote Share this post Link to post
Prince 13 Report post Posted October 12, 2015 Tai ar jau pradejot rinkt klana? Quote Share this post Link to post
SmileR 0 Report post Posted October 13, 2015 Kazkas tai vyksta pamazu. Prince uz ka tu zadi lost? Quote Share this post Link to post
SmileR 0 Report post Posted October 14, 2015 Solo losi ar turi koki clana? Gal per skype susisiekiam? Pridek mane: Vytautas930105 Quote Share this post Link to post
Prince 13 Report post Posted October 14, 2015 kurnors eisiu, dar nieko nenusprendziau Quote Share this post Link to post
Prince 13 Report post Posted October 14, 2015 su manim galima susisiekti per foruma. Quote Share this post Link to post
zorgzor 62 Report post Posted October 17, 2015 nebutina international. jej esme lost smagei savo kolektyve be stipriu noliferiu tai uztenka 1-2 party zmoniu laisvai kad kazka bendro daryt, nes automatiskai daugiau zmoniu daugiau bedu lideriui ir daugiau laiko reiktu jam det i klana, o 1-2 net 3 party manau laisvai galima rast ant tokio serverio ir lietuviu Quote Share this post Link to post
SmileR 0 Report post Posted October 18, 2015 Nu gal ir puiki nuomone. Bandysim gal kazka kurti. Quote Share this post Link to post
Prince 13 Report post Posted October 18, 2015 SmileR keliuose klanuose ruosies lost? Quote Share this post Link to post
SmileR 0 Report post Posted October 18, 2015 Losiu vienam, kuris startuos. Nes kiek buvo tokiu prikolu, kad pries servo starta, cia milijonas clane zmoniu ir pns, po starto nera vapsie cl. O lt clano dar ir niekas nekure, as bandau tik kazkoke lietuviu bendruomine sukurti. Quote Share this post Link to post
Samurai 3 Report post Posted October 18, 2015 Esu su tavim vienam serve losias tai pora savaiciu tik pazaidiai, ir is to kolektyvo kuriam buvom apie tave taip ir sake kad ilgai vienoj vietoj nebuni tai manau neverta tau kazka kurti. 1 Quote Share this post Link to post
Kudla 0 Report post Posted October 19, 2015 Labas tauta ir sveikas Merlinai!Patrepsesiu ir as Adenos zemeje Quote Share this post Link to post
qqw 0 Report post Posted October 19, 2015 Sveiki, matau bus daug liaudes kurie judes, galvojam ir mes ateit su savais zmonem Tik dar neteko classic sulost, tai manau visai idomiai atrodo Quote Share this post Link to post
LifeGoesOn 0 Report post Posted October 20, 2015 Nu ar gavosi kasnors su klanu kad taip tylu? Quote Share this post Link to post
op 0 Report post Posted October 21, 2015 tas parasymas "classic" cia katra kronika bus? Quote Share this post Link to post
Narmontas 34 Report post Posted October 22, 2015 Aš tai pasiklydęs už ką loščiau todėl ir net nežinau ar klano reikia Kai pagal dabartiį setupa Gladai ownina ir kas pirmas užstunins tas laimės... net nežinau blyn + Iš dagų kažkokia varškė padaryta čia. Dmg nieko nekabina. Quote Share this post Link to post
Prince 13 Report post Posted October 22, 2015 Aš tai pasiklydęs už ką loščiau todėl ir net nežinau ar klano reikia Kai pagal dabartiį setupa Gladai ownina ir kas pirmas užstunins tas laimės... net nežinau blyn + Iš dagų kažkokia varškė padaryta čia. Dmg nieko nekabina.Kelk healeri, nekaudes galva del pvp 1 Quote Share this post Link to post