ciopson 0 Report post Posted December 17, 2019 Będę zaczynał grę na tym serwerze, chciałbym się dowiedzieć co lepiej zrobić maga +recharger i ewentualnie bd czy może jednak archer + pp i ewentualnie bd. Jeśli maga to lepiej sh czy necro. O luka nie pytam ponieważ wybrałbym Pr. Kolejne moje pytanie to są jakieś klany dla nowych na serwerze? Oraz jak to jest z wbiciem magicznego lvl 76 grając średnio 4-5godzin. Quote Share this post Link to post
IzuUgonoh 0 Report post Posted December 17, 2019 Moim zdaniem lepiej pr+ pp. Łuk znajdzie zawsze pt na Rb przy tych godzinach to miesiąc i powinien być 70+ Quote Share this post Link to post
Destabilomaterializacja 158 Report post Posted December 18, 2019 Nawet nie miesiąc .. Quote Share this post Link to post
ciopson 0 Report post Posted December 18, 2019 Jednak zrobiłem maga, pytanie jedynie czy jest szansa dna dostanie się do jakiegoś klanu maineem i supportem? Quote Share this post Link to post
Destabilomaterializacja 158 Report post Posted December 18, 2019 Pewnie tak, musisz popytać. Quote Share this post Link to post
ciopson 0 Report post Posted December 18, 2019 Ale zyby popytać to trzeba mieć jakiś punkt odniesienia, nie wiem jakie klany są na serwie. Quote Share this post Link to post
[email protected] 24 Report post Posted December 18, 2019 Divide et impera polski klan, ale nie wiem jak z rekrutacja teraz, reszta to zazwyczaj klany skupiajace sie tez wokol kraju pochodzenia ? do top klanow musisz podrosnac Quote Share this post Link to post