JohnTravolta 8 Report post Posted March 31, 2015 Ktoś się szykuje do gry tutaj? Jakieś polskie klany?Jest to prywatny projekt ale nie chcą sie przyznać do kogo należą, wydaje mi sie że do Dex-aUważam że należy im dać szansę, to pierwszy taki projekt w wersji EU. Quote Share this post Link to post
Chlastacz 8 Report post Posted April 16, 2015 Tez uważam, że trzeba dać szanse. Chciałem grać na oficialnym lecz wydaje mi sie ze w EU nie będzie takiego servera. Na koreańskim i ruskim grac nie chcem z oczywistych przyczyn.Nic o polskich klanach nie wiem lecz chetnie do takiego dołączę. Na prowadzenie klanu czasu nie mam nie te lata juz co kiedyś. Jak będziesz miał jakieś info to daj znać - chętnie pogram wspólnie. P.S. asior? Quote Share this post Link to post
cr0w 1 Report post Posted April 18, 2015 Będzie polski klan więcej info niebawem. Quote Share this post Link to post
Yattaman 0 Report post Posted April 19, 2015 Montuje paczkę ludzi , około 5-6 na tą chwilkę ; z tym ,że będziemy grać bez klanu przez jakiś czas ...W sumie to czekaliśmy na HB z Dragon-Networka aczkolwiek jak to często u Drake-a bywa rzuca słowa na wiatr .W bieżącym miesiącu miał server wstać , kwiecień się kończy i nie ma żadnych wieści - chłop chyba się utopił w kiblu Suma sumarum ,chętnie pobawimy się tutaj a przynajmniej przetestujemy ten server Quote Share this post Link to post
iKabul 0 Report post Posted April 20, 2015 Ja gram w tej chwili na RU classicu i mamy 30 osobowy klan int, pewnie tu zajrzymy, aczkolwiek skupiamy się raczej na grze na offie z wiadomych względów (żywotność priva). Gdy online spadnie poniżej 1000 na pewno wrócimy na RU Classica. Quote Share this post Link to post
Chlastacz 8 Report post Posted April 21, 2015 Fajnie, że zbiera się tyle ludzi. Dajcie znac jak coś się zacznie klarować. Też wolał bym grać na Offie lecz nie dam rady na ruskim a eu pewno nie bedzie. Quote Share this post Link to post
Natgar 0 Report post Posted April 30, 2015 WitamZamierzam spędzić na tym serwerze trochę czasu.Jak z tym klanem PL?Pytanie do tych co grają na RU offie: jak spisuje się PS na classicu? Quote Share this post Link to post
zorgzor 62 Report post Posted May 1, 2015 no zagramy jesli ruskie boty nie beda dzialaly Quote Share this post Link to post
Iishi 0 Report post Posted May 1, 2015 CzescMiejmy nadzieje ze bedzie ekipa do zmoatowania kanu do wspolnej gry. Quote Share this post Link to post
zorgzor 62 Report post Posted May 1, 2015 to tu ma byc jak C1 x3 start. czyli bes shadow i nevbi veaponow ? i ile - % przy smierci ? i za ile czasu update clientu ? bo ruski classic sie spalil na tym i odeszlo sporo ludu bo sie nie dawalo expic przy duzym online i malym expie Quote Share this post Link to post
Natgar 0 Report post Posted May 1, 2015 Tu ma być Classic 1.0 x3 czyli 3x korean/ru classic 1.0, to jest chyba ok C1 x0,8.Shadow weapons - nienewbie weapons - niePoprawcie jeśli źle napisałem Quote Share this post Link to post
zorgzor 62 Report post Posted May 2, 2015 a jak balans klasow ? tak jak bylo dawno temu w C1-C4 czy cos zmienione ma byc ? bo tam to dager owned all potem mag Quote Share this post Link to post
zorgzor 62 Report post Posted May 2, 2015 jak tu ma byc z downloadem ? gdzie co trza sciagnac ? Quote Share this post Link to post
Iishi 0 Report post Posted May 2, 2015 jak tu ma byc z downloadem ? gdzie co trza sciagnac ?Narazie mozna tylko Clienta sciagnac http://lineage2classic.com/files/Lineage 2 Classic.zip.torrent a system patch nie jest jeszcze dostepny. Quote Share this post Link to post
Drug 0 Report post Posted May 4, 2015 Szukam CP online 6h+ P.S. Siema John Quote Share this post Link to post
sielawa 0 Report post Posted May 5, 2015 Prawdopodobnie aktywny PP (lub któryś gnom) szuka klanu lub niewielkiej ekipy. Nie interesuje mnie gra w strikte CP, mam chęć wrócić do korzeni a w czasach mojej świetności nikt nie przejmował się CP, nie licząc klanowych kółeczek wzajemnej adoracji. Chętnie dołączę do jakichś starych wyjadaczy z Dune lub Abyss x3 Quote Share this post Link to post
zorgzor 62 Report post Posted May 5, 2015 gdzie byles na abyssoe x3 ? moze IH ? Quote Share this post Link to post
zorgzor 62 Report post Posted May 5, 2015 ktos registracje robil ? na poczte cos ma przyjsc ? Quote Share this post Link to post
sielawa 0 Report post Posted May 5, 2015 Generalnie w Insomni wcześniej w HofD na Dune, ale miałem w tym czasie sporą przerwę w l2 nie zajmowałem miejsca w Isno niepotrzebnie później z kumplem byłem w Vae Victis które zmieniło się w Sabbath ostatecznie w większości wcielone do Insomnii Quote Share this post Link to post
mk517 0 Report post Posted May 6, 2015 Pojawie sie napewno. Samotna gra jest nudna wiec mam nadzieje na miłe i mordercze towarzystwo. Quote Share this post Link to post
Chlastacz 8 Report post Posted May 9, 2015 ja póki co pogram z kumplami z int ale gdyby ktos potrzebowal Healera lub spoila pisac !!!!! Quote Share this post Link to post
JohnTravolta 8 Report post Posted May 10, 2015 gdzie byles na abyssoe x3 ? moze IH ?Tak tu kaczmar Quote Share this post Link to post
Quiristiril 0 Report post Posted May 11, 2015 Siemanko. Ja napewno będę grać tutaj. Offowy classic będzie p2p więc wolę tutaj zacząć. Mam około 10 lat doświadczenia w L2 i nie odpuszczę sobie tej zajawki Quote Share this post Link to post