Maxpower 0 Report post Posted November 5, 2015 Здравейте на всички нашенци които играят в сървара.Ще е хубаво на обновим наща секция.Драснете с какъв чар играете, какви са ви впечетленията,кои лвл сте,как фармите. Quote Share this post Link to post
batkiko 1 Report post Posted November 6, 2015 Впечатления? - много ботове но пък не ми пука, важното е да се забавлявамИмам няколко героя:Human Mage: lvl 28 - kanShileen Oracle: lvl 22 - MerilenSpoiler: lvl 23 - SmashalotПочнах като спойлер, но няма оферта. Голяма мъка е ... убиеш 4-5 моба и сядаш. Quote Share this post Link to post
phonkey 5 Report post Posted November 10, 2015 Elven Oracle 24lvl - Vision (първият ми герой в сървъра и ми е най-насърце. за съжаление не мога да си намирам група с която да фармя и стана невъзможно или много бавно развитието ми)Human Wizard 30lvl - Eazy Quote Share this post Link to post
Mirkosan 0 Report post Posted November 11, 2015 Здравейте на всички! Първият ми герой ще бъде профет/засега е 8 лв/,за втори мисля едно СВС! Чета,че това ще бъдат двата най-търсени героя! Ника на профета ми е : Mirolinka ! Имам една питанка? Премиум акаунта освен дуал бокс друго дава ли? Quote Share this post Link to post
batkiko 1 Report post Posted November 12, 2015 Update:Shilen oracle 25 - Merilen - раздавам empower ако съм покрай вас с буфера пм 1 Quote Share this post Link to post
Mirkosan 0 Report post Posted November 13, 2015 Дайте една покана за клан моля! Скучно ми е да си играя сам! Ника ми е : Mirolinka Quote Share this post Link to post