Andor 2 Report post Posted July 30, 2016 Zdravim vsechny cz/sk hrace na classicu,nový clan czechtemplars nabira vsechny cz/sk hrace. Pm/email ve hre Andor. Vytvorme si spolecne zazemi a fajn partu pro pareni. Nevyzadujeme zadny no-life. Quote Share this post Link to post
FryderykChopin 853 Report post Posted July 30, 2016 Je supr vidět nový CZ/SK klan Škoda jen že většina CZ/SK lidí tady hraje solo, ale i tak hodně štěstí Quote Share this post Link to post
Andor 2 Report post Posted July 31, 2016 no koukam ze nikdo nechce do klanua to to nehodlam nejak hrotit jen si chci obcas pokecat a pripadne lidem nabidnout nejake ch, clan skilly do budoucna jak to pujde ale zatim jsme 3 s low lvl postavickamaEdit: tak dnes jsme se rozrostli o dalsi par farmeru nevahejte se taky pridat:) Quote Share this post Link to post
Dejvi99 2 Report post Posted August 3, 2016 Hoj kolik Vás je šel bych do klanu Quote Share this post Link to post
Dejvi99 2 Report post Posted August 5, 2016 Oki kdyžtak pisnem akorát se mnou a kamošem to nebude moc na exp HEFAISTOS Quote Share this post Link to post
Andor 2 Report post Posted August 8, 2016 Nabor pozastaven z kapacitních důvodů, jakmile bude clan lvl zvysen nábor bude opět zahájen. Děkuji za pochopení 1 Quote Share this post Link to post
Andor 2 Report post Posted September 13, 2017 Po dlouhe odmlce se znovu hlasim s naborem do clanu. Zatim jsem sam aktivni v clanu a hledam partaky a partacky co by se chteli pripojit. Zacinam od nuly a chtel v prvnich krocich vytvorit partu ktera se bude bavit hrou. Nemam ze zacatku ani v planu prijimat nebo vyvolavat wary s jinymi clany. Mail ve hre na Andor nebo Emalion Quote Share this post Link to post
Wanali 22 Report post Posted September 16, 2017 (edited) Nechces se pridat k nam? Taky jsme pred 3 dny zacali. hrajeme v Totally Toxic. Hledame lidi do fither party. Bishop, tyrant nebo kocka - tyhle chary nejvice hledame. Gl and Hf Edited September 16, 2017 by Wanali Quote Share this post Link to post
Andor 2 Report post Posted September 16, 2017 Hraji uz dele, v TT jsem byl a dostal jsem se do spatne party a odesel. Btw clan neni problem ale mam lvl 63 sws mam i jine chary ale ani jeden z tech co nejvice hledate. Mohli by jsme se pripadne domluvit ze bych nektery rozjel. Ale o tom se muzem pobavit v pondeli vecer ingame/ts Btw kolik vas je? Quote Share this post Link to post