FryderykChopin 853 Report post Posted December 14, 2016 Abych pravdu řek tak Ostravu taky moc nemusím. Mi přijde že v poslední době se snaží dostat 'na západ' a ztrácí ten klasický 'ostravsky vajb' Quote Share this post Link to post
FryderykChopin 853 Report post Posted December 18, 2016 Nějak zaspáváš s tím bumpováním Určitě se aspoň jeden Čech přidal k enemákům zatímco jsi v Sobotu farmil místo upování na fórku Quote Share this post Link to post
Stiba007 225 Report post Posted December 29, 2016 Hop hop hop!!!!! Quote Share this post Link to post
Gantoris 0 Report post Posted December 30, 2016 Ahojky, po hodne dlouhe dobe jsem se odhodlal k tomu zacit opet hrat lineage a narazil jsem na tento server. Rad bych se k Vam pridal pokud berete i zacatecniky. Momentalne jsem dlouhodobe nemocny tudiz mohu hrat celkem hodne a snad Vas rychle dozenu s lvlem. Pokud o me mate zajem jaky char nejvice potrebujete? At nedelam neco co je klanu nanic. Quote Share this post Link to post
Stiba007 225 Report post Posted January 13, 2017 Víkend se blíží, ideální na začátek hraní... Quote Share this post Link to post