ostrykrk 0 Report post Posted September 21, 2016 Witam, chciałbym zacząć grę na serwerze classic 1,5 talking island x3 europe i tu moje pytanie. Jaki jest online na serwerze? grają ludzie czy raczej serwer umarł lub jest w trakcie umierania?? I nie chodzi mi tylko o polską społeczność ale o wszystkich graczy. Quote Share this post Link to post
zorgzor 62 Report post Posted September 21, 2016 heja, dosc wysoki i stabilny, wystarcza i mobkow i pvp na kazdym spocie Quote Share this post Link to post
D3vilo 73 Report post Posted September 21, 2016 Rynek w Giran Harbor (free ofline oczywiscie) stan na chwile obecna: Shot00177.bmp Quote Share this post Link to post
FalkaValiarde 25 Report post Posted September 21, 2016 Nie ma licznika więc jaki jest online nie wiemy. Ale zdecydowanie jest wystarczający Quote Share this post Link to post
ostrykrk 0 Report post Posted September 21, 2016 ok, dzięki za szybkie info, widzę że polskie forum żyje no to zaczynam grać. Quote Share this post Link to post
FryderykChopin 853 Report post Posted September 21, 2016 ok, dzięki za szybkie info, widzę że polskie forum żyje no to zaczynam grać.Ja pierdole, zapraszamy. Kurczak ryz i kreatyna zrobi z ciebie zkurwysyna.Pasha biceps is life Quote Share this post Link to post
Kamal 5 Report post Posted September 22, 2016 chciałbym zacząć grę na serwerze classic 1,5 talking island x3 europe Jedna mała podpowiedź - to co widzisz w oknie logowania to proxy a nie oddzielne serwery - tu mamy do czynienia z jednym dobrze zamodelowanym serwerem. Co do innych komentarzy całkowicie popieram przedmówców: serwer tętni życiem, ekonomia OK, pvp nie brak na spotach Quote Share this post Link to post
Sonixs 23 Report post Posted September 23, 2016 i prawda jest taka, że będzie przybywać graczy wraz z wprowadzaniem koljnych patchy/kronik 1 Quote Share this post Link to post
Sznycel 0 Report post Posted September 23, 2016 A i w nocy jak lubisz grac (24:00-6:00) to nie tak ciężko znaleźć party bo grają ludzie z Ameryki na przykład więc u nich inny czas więc siedzą ; ] Quote Share this post Link to post