Pajuodele 1 Report post Posted November 11, 2016 kad kazka bendra padaryt.... tai ne,agresija,puolimas viens ant kito...... Quote Share this post Link to post
smeli 14 Report post Posted November 11, 2016 kad kazka bendra padaryt.... tai ne,agresija,puolimas viens ant kito......nebutinai puolimas. tai isbandymastikiuosi praejau isbandyma sekmingaio jei ne tegu atleidzia man viespats - man dar toli iki tobulumo Quote Share this post Link to post
ProGressive 740 Report post Posted November 11, 2016 kad kazka bendra padaryt.... tai ne,agresija,puolimas viens ant kito......Tu irgi pas zorga zaidi? Quote Share this post Link to post
skumbre 19 Report post Posted November 11, 2016 Zorgas suzalotas forumo karu klausot jus dar jo Quote Share this post Link to post
smeli 14 Report post Posted November 14, 2016 tik forumo karai gali atnesti realia pergale l2 zaidimebet servas turi palaikyti tuos karus, kitaip bus kaip visada, karo daug, o pergales is vis ner Quote Share this post Link to post
ProGressive 740 Report post Posted November 14, 2016 ... Offtopic... Quote Share this post Link to post
zorgzor 62 Report post Posted November 14, 2016 tik forumo karai gali atnesti realia pergale l2 zaidimebet servas turi palaikyti tuos karus, kitaip bus kaip visada, karo daug, o pergales is vis nerne tie laikai kai top lvl buvo vadinamas pro zaideju, dabar visi top lvl tai sudo kruvos botai, bugu nauduotojej ir taip toliau, nes pavydas daro savo. Quote Share this post Link to post
ProGressive 740 Report post Posted November 14, 2016 Litofcai gal ka nors draugiskesnio galim forume ? 1 Quote Share this post Link to post
Pajuodele 1 Report post Posted November 14, 2016 o cia ir botint galima ? Quote Share this post Link to post
smeli 14 Report post Posted November 15, 2016 ne tie laikai kai top lvl buvo vadinamas pro zaideju, dabar visi top lvl tai sudo kruvos botai, bugu nauduotojej ir taip toliau, nes pavydas daro savo.vienakart mes buvome paleide mineta sh ant pagaliukopradejo jungtis zaidejai, taciau labai mikliai paaiskejo kad bugai neveikia, botai neveikia, o jei veikia tai banas pareina greitir liko servery 10 zaideju.... Quote Share this post Link to post
salaras 23 Report post Posted November 15, 2016 Ka jus cia pezat baisu, skaitau ir mano akys kraujuoja nuo tokiu nesamoniu. Pagailekit mano akyciu Atbaidysit visa lietuviu community kai atsivers sita topica :D 1 Quote Share this post Link to post
smeli 14 Report post Posted November 15, 2016 nieko tokio pone salarai, dramblys buna kad barsto savo galva zemes dulkemis,galbut kokiai nekaltai tyrai svariai mergaitei tai gali pasirodyti tikra nesamone,taciau jei suprasti, koldel dramblys, budamas ismintingu gyvunu ir svara megstanciu taip daro,viskas sustotu i savo vietas Quote Share this post Link to post
Pajuodele 1 Report post Posted November 15, 2016 zodziu...botai neveikia,bugu nera ,na ir lietuviai "draugauja" Quote Share this post Link to post
salaras 23 Report post Posted November 15, 2016 nieko tokio pone salarai, dramblys buna kad barsto savo galva zemes dulkemis,galbut kokiai nekaltai tyrai svariai mergaitei tai gali pasirodyti tikra nesamone,taciau jei suprasti, koldel dramblys, budamas ismintingu gyvunu ir svara megstanciu taip daro,viskas sustotu i savo vietas Linkiu tau pasveikt kaip imanoma greiciau, tikiuos tinkamus vaistus vartoji Quote Share this post Link to post
smeli 14 Report post Posted November 15, 2016 nieko tokio pone salarai, dramblys buna kad barsto savo galva zemes dulkemis,galbut kokiai nekaltai tyrai svariai mergaitei tai gali pasirodyti tikra nesamone,taciau jei suprasti, koldel dramblys, budamas ismintingu gyvunu ir svara megstanciu taip daro,viskas sustotu i savo vietas Linkiu tau pasveikt kaip imanoma greiciau, tikiuos tinkamus vaistus vartojiDaktare, bet jus man neisrasete nei recepto nei diagnozesbe vaistu pasveikti niekaip negaliu, ar galiu?laukiu jusu, pone gydytojau, patarimo Quote Share this post Link to post