Demosek 52 Report post Posted January 14, 2017 (edited) Klan Anathema zaprasza aktywnych graczy. Szukamy graczy nastawionych na pvp. Preferujemy osoby w wieku powyżej 20 lat, nie rekrutujemy na masę, jak niektóre klany tutaj, wolimy stwarzać mniejszą ale bardziej zgraną grupę. Oferujemy pomoc w dozbrojeniu się i levelowaniu na nizszych levelach. Do main klanu przujmujemy od ok. 60 levelu. Prowadzimy także akademię, w której można expić bez wojen. Wymagamy aktywnej komunikacji głosowej poprzez TS3, posiadamy CH. Po więcej informacji pm Demoss, Podla Edited June 5, 2017 by Demosek edit 1 Quote Share this post Link to post
shardon 0 Report post Posted January 16, 2017 czemu zmieniliście nazwę klanu ?? Quote Share this post Link to post
vipka 3 Report post Posted January 16, 2017 co jest demosek dalej spamujesz horror zeby zgarnac sprzet innych graczy ? nie polecam tego clanu 2 Quote Share this post Link to post
Demosek 52 Report post Posted January 17, 2017 Bez płaczu proszę, sprzęt mam, bardziej satysfackjonują mnie Wasze płacze Quote Share this post Link to post
Rizos 1487 Report post Posted March 24, 2017 Polecam, najsilniejszy polski clan Quote Share this post Link to post
Sonixs 23 Report post Posted March 24, 2017 3 hours ago, Rizos said: Polecam, najsilniejszy polski clan zapomniałeś dodać, że jedyny jaki się wsumie ostał bo łowców ni ma, wildofcoś tam to już same boxy raczej a więcej chyba nie było Quote Share this post Link to post
Myrtan 304 Report post Posted March 24, 2017 3 hours ago, Rizos said: Polecam, najsilniejszy polski clan Z tym to bym się kłócił bo Polaków tam tylu co kot napłakał. Quote Share this post Link to post
Demosek 52 Report post Posted March 24, 2017 Klan polski, z graczami z roznych krajow ?. Na ts jezyk polski i angielski. Ech te trole ? Quote Share this post Link to post
Sonixs 23 Report post Posted March 25, 2017 On 24.03.2017 at 11:15 AM, Myrtan said: Z tym to bym się kłócił bo Polaków tam tylu co kot napłakał. Myrciu nie żebym kogoś bronił ale k... chłopie skończ już bo naprawdę ... jak chcesz już kogoś oczerniać to najpierw popatrz na siebie ( tutaj na WildAtHeart ) bo tam to ilu było polaków ?? łącznie z 10 osób ?? reszta to też ruskie czeskie i chu wie jeszcze skąd ... są aktualnie jedynym Polskim klanem na servie "działającym" więc niech działają ... są Moim warem lejemy się ale jak już coś piszesz to się zastanów ... Quote Share this post Link to post
qualizer 0 Report post Posted March 28, 2017 Macie jakiś box klan Aktywny dla lvli 40+ ? Quote Share this post Link to post
Sonixs 23 Report post Posted April 28, 2017 moge ja moge ja ?? prosze prosze moge jaaaaaa ???????????? Quote Share this post Link to post
Demosek 52 Report post Posted April 28, 2017 1 hour ago, Sonixs said: moge ja moge ja ?? prosze prosze moge jaaaaaa ???????????? Wartosciowy gracz to mile widziany gracz ? 1 Quote Share this post Link to post