Wanali 22 Report post Posted September 16, 2017 (edited) Ahoj do nasi fither party hledame lidi. Nejvic by se hodil Bishop, tyrant nebo kocka. Pokud ma nekdo zajem, napiste mi zpravu nebo napiste pod tenhle topic. Nevahejte a pojdte zkusit hardcore farmu a jediny EU free classic server. Hrajeme v nejvetsim CZ/SK klanu na serveru a ten je clenem mezinarodni ally WickedSick. Dalsi clenove jsou Amici a Cinani. Jsou 3 hraci casy, takze i bez online clenu CP, se da najit party na exp nebo RB. Gl anf Hf Edited September 16, 2017 by Wanali Quote Share this post Link to post
HellHound 52 Report post Posted September 16, 2017 Ahoj, sezen bishe... klidne ho budu drivovat ale Stiba se asi po**** Quote Share this post Link to post
Kure 444 Report post Posted September 16, 2017 3 hours ago, HellHound said: Ahoj, sezen bishe... klidne ho budu drivovat ale Stiba se asi po**** Jungle už tě omrzeli? Quote Share this post Link to post
Wanali 22 Report post Posted September 16, 2017 Poprosil bych jen lidi co to mysli vazne a nehodlaj si ze me bo z TT delat srandu. Dik. Quote Share this post Link to post
HellHound 52 Report post Posted September 18, 2017 On 16. 9. 2017 at 10:07 PM, Kure said: Jungle už tě omrzeli? Njn... vsak ja nevim kdo zabiji ty WB... vzdy jsem na strane co ma jednou tolik lidi a nikdy jsem zadne WB nevidel umrit... fakt lamy... Quote Share this post Link to post
Stiba007 225 Report post Posted September 19, 2017 On 16. 9. 2017 at 6:48 PM, HellHound said: Ahoj, sezen bishe... klidne ho budu drivovat ale Stiba se asi po**** Z čeho? Z tvého "skillu"? Lidi jako ty k nám nikdy brát nebudem, takže jsem v klidu. On 16. 9. 2017 at 10:07 PM, Kure said: Jungle už tě omrzeli? Pár prohraných pvp pt vs pt a omrzí se to hned u loajálních lidí jako on. On 17. 9. 2017 at 1:21 AM, Wanali said: Poprosil bych jen lidi co to mysli vazne a nehodlaj si ze me bo z TT delat srandu. Dik. Pěkně jste to rozjeli, jen tak dál. Quote Share this post Link to post
W4N4L1 5 Report post Posted September 21, 2017 JJ snazime se Tenhle clan muzu jen doporucit, jsou tu v poho lidi a kdyz muzou, tak pomuzou. Nekdo kdo by mel zajem se pridat k nam do CP? Stale jeste neni kompetni ... Zatial Quote Share this post Link to post
W4N4L1 5 Report post Posted October 22, 2017 Nekdo novy kdo by mel zajem se pridat? postavu muzem dat nebo pomoc s expem. ozvete se tu nebo ve hre na Wanali Quote Share this post Link to post