Arturator 0 Report post Posted March 18, 2018 Witam. Szybkie pytanie: można grać na dual boxie? Do L2 wracam po 10-ciu latach. Tak więc moja wiedza zdążyła się poważnie zatrzeć Nawet nie pamietam czy odpowiednio to nazwałem. Mam na myśli grę na dwa screeny, tj. dla przykładu ScI: jakiś nuke, ScII: PP Próbowałem po swojemu, ale wyskakuje mi komunikat, że w danej chwili jest już uruchomiona postać i nie mogę wejść do świata drugą postacią. Quote Share this post Link to post
Koll 1233 Report post Posted March 18, 2018 2 hours ago, Arturator said: Witam. Szybkie pytanie: można grać na dual boxie? Do L2 wracam po 10-ciu latach. Tak więc moja wiedza zdążyła się poważnie zatrzeć Nawet nie pamietam czy odpowiednio to nazwałem. Mam na myśli grę na dwa screeny, tj. dla przykładu ScI: jakiś nuke, ScII: PP Próbowałem po swojemu, ale wyskakuje mi komunikat, że w danej chwili jest już uruchomiona postać i nie mogę wejść do świata drugą postacią. Hello. 2nd box with PA only or another PC. Quote Share this post Link to post
llanerosolitario 0 Report post Posted March 20, 2018 On 18/3/2018 at 6:26 PM, Koll said: Hola. 2da caja con PA solamente u otra PC. Good night, one doubt I have remained that means PA? (GOOGLE TRANSLATOR) Quote Share this post Link to post
Destabilomaterializacja 158 Report post Posted March 20, 2018 Premium Account-PA you can buy it: 10 euŕo - 100 coin of luck - 30 days on PA or buy CoL in game - 160-170k for 1 coin . Quote Share this post Link to post
EquinoXe™ 0 Report post Posted April 2, 2018 Czyli 1 PA + 1 box tak ? Grajac na jednym kompie .... jest mozliwosc gry na np 3 boxach ? A jezeli wykupie 2 PA ? BTW dajcie namiar na jakiegos TSa plz. Pozdrawiam Quote Share this post Link to post
Destabilomaterializacja 158 Report post Posted April 2, 2018 Tak, jeden PA+box czyli jezeli chcesz wiecej boxow na 1 kompie to muisz dokupic kolejne PA : 1 pa +1 pa +1 box i tak w gore Co do TSa nie jestem upowazniona osoba Po za tym napisz do Divide Et Impera - polski klan. Quote Share this post Link to post