Alpina 9 Report post Posted April 14, 2018 (edited) Cześć. Pytanie. Odkąd nie ma opcji PaySafe card moja wiedza na temat donate się skończyła. Czy ktoś aktywnie robi tu donate i może mi powiedzieć jak teraz najsprawniej to wykonać? Niby mam PayPala z którego co prawda nigdy nie korzystałem, ale mam powiązane z kontem bankowym. Ale z tego co wiem to zanim się przeleje na paypal a potem zrobi donate to długo to trwa. Z drugiej strony widzę, że jest opcja jak G2A i przelew online, ale tutaj pytanie czy z tego jakąś ekstra prowizje pobierają? Bo brak prowizji jest podpisany tylko pod G2A. Niby jak wybieram 8 eu na przelew online to pokazuje 34pln w przeliczeniu, ale chyba dojdzie prowizja? A może są inne sposoby? Ale nie mam kart kredytowych czy innych debetowych. Edited April 14, 2018 by Alpina Quote Share this post Link to post
Destabilomaterializacja 158 Report post Posted April 16, 2018 G2p przelew online, 10 euro to jakies 43 zl z groszem wiec prowizja dosc mala Quote Share this post Link to post