Marius 0 Report post Posted May 28, 2018 Sveiki draugai, gal yra dar zaidzianciu lietuviu? Situacija tokia, draugai mane paliko viena sitam serve. Uzgeres prideginau ytemu. Taigi liko plikas acc SK 61lwl su visais ismoktais skilais. Bann nemates yra like keletas xp scrollu. Laiko daug zaist nebera, seimos pagausejimas. Taigi noreciau iskeisti as ta SK y adenas arba archer gear’a. Jei sudominau rasykit kas ka gali pasiulyt laukiami visi variantai. Geros dienos! Quote Share this post Link to post
ProGressive 740 Report post Posted May 29, 2018 19 hours ago, Marius said: Sveiki draugai, gal yra dar zaidzianciu lietuviu? Situacija tokia, draugai mane paliko viena sitam serve. Uzgeres prideginau ytemu. Taigi liko plikas acc SK 61lwl su visais ismoktais skilais. Bann nemates yra like keletas xp scrollu. Laiko daug zaist nebera, seimos pagausejimas. Taigi noreciau iskeisti as ta SK y adenas arba archer gear’a. Jei sudominau rasykit kas ka gali pasiulyt laukiami visi variantai. Geros dienos! Sakyk kiek KK nori uz acc. Quote Share this post Link to post
ProGressive 740 Report post Posted May 30, 2018 10 hours ago, Marius said: 50kk? Pazejau turiu DA 59 bet palik cia kaina, gal kas susigundys. Quote Share this post Link to post
Marius 0 Report post Posted May 30, 2018 Na nereikia tai nereikia, paliksiu vistiek ant atskiro acc jis yra Quote Share this post Link to post
AnnaLudvigovna 1 Report post Posted August 2, 2019 Pratesent praeita tema Ieskau drasiu merginu gal kam teko apturet toki malonuma? Parasysiu tik viena kad man tai yra teke isbandyt, o kaip veliau gal parasysiu, tik nemanau, kad cia nieko buvo smerktino, paisdykavom, patyrem nuotyki ir viskas. Mane domintu ir dar tas ar dar toliau su tais zmonem, jei teko tai daryt, bendraujat? As deja jau ne... Quote Share this post Link to post
Pendragon 638 Report post Posted August 4, 2019 On 8/2/2019 at 10:32 AM, AnnaLudvigovna said: Pratesent praeita tema Ieskau drasiu merginu gal kam teko apturet toki malonuma? Parasysiu tik viena kad man tai yra teke isbandyt, o kaip veliau gal parasysiu, tik nemanau, kad cia nieko buvo smerktino, paisdykavom, patyrem nuotyki ir viskas. Mane domintu ir dar tas ar dar toliau su tais zmonem, jei teko tai daryt, bendraujat? As deja jau ne... seni, wat?.. Quote Share this post Link to post