kedmi2 Posted September 22, 2018 Report Posted September 22, 2018 Witam tak jak w temacie na twitch nie widziałem nikogo z tego serva ale czasami przewija się nazwa na forach. zastanawiałem się nad tym servem a 4game który server byście polecili albo coś innego. Zastanawia mnie jak wygląda online bo server stoi dość długo. Co do klasy zawsze lubiłem grac tankami spoiler to z kolei jedyna kasa która nie grałem w l2 co byście polecili ? Z góry dziękuje za odpowiedz i poświęcony czas. Quote
zamberr Posted September 22, 2018 Report Posted September 22, 2018 Jeśli lubisz grać z armią boxów na plecach to idź na 4game, classic club to serwer, który rozwija się bardzo wolno. Online zadowalający. Graj czym chcesz. Jak tank to DA lub SK. Porozmawiaj z Madzior Quote
kedmi2 Posted September 22, 2018 Author Report Posted September 22, 2018 Przez te kilka lat dość mocno znienawidziłem boxy ... grałem na 4game jak serwer wystartował i każdy tam ciągał 1-2 box o party można było za pomnieć jeśli nie maiło się cp... A jak to wygląda tutaj zdążają się random pt klany są podzielone na cp? Sk zawsze przyjemnie się grało choć Tk pięknie wyglądał i na wysokim lv równie przyjemnie się grało. Jak mi się uda to pogadam i jak będzie miał chwile czasu Quote
Rip Posted September 23, 2018 Report Posted September 23, 2018 @kedmi2 https://www.youtube.com/watch?v=1Ru44IW_YWU Zrobiłem ten filmik kilka miesięcy temu ale od tego czasu dużo sie nie zmieniło. Na server ciągle przychodzą nowi gracze. Od 20 lvl party możesz znaleźć bardzo łatwo używając /partymatching. Zarówno raidbossy jak i aoe. Tylko end game'owe clany są podzielone na cp. Jako 'random' możesz grać spokojnie do 76 lvla Quote
Recommended Posts