adi92 1 Report post Posted August 11, 2019 Siemka jestesmy 5 dobrych znajomych gramy tutaj dość długo z przerwami na wakacje szukamy ludzi do wspolnej gry zadnego parcia posaidamy wszelaki support chodzi głownie o dobra zabawe posiadamy własny TS kontakt here badz w grze "AdidasSB Quote Share this post Link to post
adi92 1 Report post Posted August 14, 2019 UP Posiadamy aktywnego Bd jeżeli jest wiecej osób które chce znami pograć zapraszam boostujemy postacie od 66 exp Loa 3way Quote Share this post Link to post
SerOniL 1 Report post Posted August 18, 2019 Pastyl the Emperor will come soon, beware! ? Quote Share this post Link to post
adi92 1 Report post Posted August 18, 2019 proszedł priv z adresem ts Quote Share this post Link to post
Gillbert 5 Report post Posted September 30, 2019 Halo, nadal poszukujemy ludzi do gry, szczególnie magów i bd ,WLa również nam brakuje, dziękuję za uwagę. Quote Share this post Link to post
Gillbert 5 Report post Posted October 3, 2019 Halo ! Szukamy WL i OL 68 + Quote Share this post Link to post
Gromiburza 0 Report post Posted October 13, 2019 Przyjmiecie do klanu? Na razie by pospamować na czacie bo mam za mały poziom. Quote Share this post Link to post
Gillbert 5 Report post Posted October 14, 2019 pm w grze na sweetcry albo ambrozja Quote Share this post Link to post
Gromiburza 0 Report post Posted October 28, 2019 No i jestem w fajnym klanie. Wysokie levele trochę jak dla mnie ale urosnę. Jak ktoś i z drugą prefesją szuka klanu to zapraszam. PM jak wyżej. W ostateczności do mnie (Gromiburza) to przekażę. Quote Share this post Link to post
Sioux 0 Report post Posted November 3, 2019 szukacie jeszcze kogos ? Quote Share this post Link to post
Gillbert 5 Report post Posted November 5, 2019 tak, sws/bd/ol/necro Quote Share this post Link to post
Gillbert 5 Report post Posted November 9, 2019 szukamy sws, bd, necro Quote Share this post Link to post
Gromiburza 0 Report post Posted November 13, 2019 No i DD (np. łuk) też się zawsze przyda. Quote Share this post Link to post
adi92 1 Report post Posted November 13, 2019 Do mage cp raczej napewno nie Quote Share this post Link to post
Rip 697 Report post Posted November 14, 2019 13 hours ago, adi92 said: Do mage cp raczej napewno nie Nigdy nie mów nigdy. Na antharas patchu pr w mage pt nie jest zły. Grali tak na gran kainie. Quote Share this post Link to post
adi92 1 Report post Posted November 14, 2019 (edited) antcharas patch wejdzie w 2030 a jest 2019 przystaję przy swoim i z tego co kojarzę to gra HE Edited November 14, 2019 by adi92 Quote Share this post Link to post
Destabilomaterializacja 158 Report post Posted November 14, 2019 1 hour ago, adi92 said: antcharas patch wejdzie w 2030 a jest 2019 przystaję przy swoim i z tego co kojarzę to gra HE Trochę wcześniej ... jakieś sooooon. Quote Share this post Link to post