Jump to content
Make sure you know Server Administration contacts! ×
Dion x3 Classic 1.5 server - Opening 14.01.2023! ×
L2Classic.Club

Klan Totally toxic

Stiba007

Recommended Posts

Posted (edited)

Zdravím

Nabiráme každého cz/sk mluvícího hráče, je pak na hráčích, aby spolu expili a tvořili si party.

Hlavní herní čas klanu 19:00-21:30

Ve hře pište pm/mail na: Kuba/Arnoldos nebo discord Stiba007#4905

Edited by Stiba007
  • 2 months later...
Posted

Cus Češi,

prosím Vás, chtěl bych se zeptat.......strašně dlouho jsem nehrál L2 a chtěl bych se zeptat, kde bych našel stránky, kde jsou skilly hrdinů, lokace mobů, drop z mobů, abych věděl, kde spoilit atd.......asi víte co myslím :) Samozřejmě myslím pro tento classic L2 server. Každý server to měl, tady nic nevidím......nebo nemůžu najít

• 1 month later...
Posted

Cau lidi, nechapu proc je tu vic nez jeden CZ / SK clan... spojme to a budeme vice PVE / Siege / Farm / Raid schopni... pokud by mel nekdo zajem spojit klany tak napiste na nick Dypsik ve hre, nebo HellHound

• 1 month later...
  • 3 months later...
Posted

"Už jsem tady zas!!" :D

Zdravím vše české/slovenké, 

nabíráme vše co má chuť hrát, bylo tomu víc jak 18let a není to retardované.

Offik je mrtev, nechť žije freečko!!!! :P

​Taky jsem se nedávno vrátil... Tohle je prostě lepší než offik... Zadarmo, víc lidí, obdobné soubory (říkají že je to OFF files, ale i kdyby to byla java tak je fakt dobrá)... No a především admini fakt poslouchají hráče a mají k tomu takový lidštější přístup... Na offiku to bylo všechno takové byrokratické a některé oficiální patch notes byly fakt přitažené za vlasy (enchanty v shopu, VR na skily apod... Tyhle věci taky zhodnotili že hře spíš uškodí tak je tu prostě nedali).

Rozhodně jeden z nejlepších serverů co jsem kdy hrál. A lidi to poznaj - server jede 9 měsíců a na low lokacích jsou furt vidět nějací newbie takže tohle je fakt legendary.

• 2 weeks later...
Posted

Posledních 900 CR a pofrčíme za 10% bonus exp. Posledních 5 volných míst, lvly v klanu +- 45lvl.

Sháníme stále aktiv lidi. Věk 18+, TS3, hrající hlavně někdy v časech od 15:00-24:00.

Hledáme hlavně EE, Ol, BD, Bishe nebo tanka.

V případě zájmu pm/mail Stiba007 a něco o sobě.

Lidi s minimální aktivitou, nechodící na TS postupem času nahrazujem...

Posted

Posledních 900 CR a pofrčíme za 10% bonus exp. Posledních 5 volných míst, lvly v klanu +- 45lvl.

Sháníme stále aktiv lidi. Věk 18+, TS3, hrající hlavně někdy v časech od 15:00-24:00.

Hledáme hlavně EE, Ol, BD, Bishe nebo tanka.

V případě zájmu pm/mail Stiba007 a něco o sobě.

Lidi s minimální aktivitou, nechodící na TS postupem času nahrazujem...

​občas by taky nebylo od věci odpovědět na PMka nebo nebejt 90% času v offline trade.. :D pak by nabírání lidí bylo pro tebe jednodušší

Posted

Kdo chce, tak si mě ve hře najde nebo jednoduše napíše mail. ;)

Momentálně už jen 170CR na bonus exp 10%, klan vyčistěn od neaktiv/petů, 30/30.

Nově založen druhý klan !!!!!

6% bonus exp, obsazenost 2/30

Přednostně hledáme  Ol, Bd, Bishe a tanky. 

Zájemci pm/mail Stiba007 nebo Laste

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Caute, jeden OT prispevok,

stiahol som si klienta, nahodil som patch, vytvoril acc, ale ked pustim hru, nejde mi lognut. Po zadani account/pass mi to stlae len loguje a nic sa nedeje. Neviete preco?

Posted

Caute, jeden OT prispevok,

stiahol som si klienta, nahodil som patch, vytvoril acc, ale ked pustim hru, nejde mi lognut. Po zadani account/pass mi to stlae len loguje a nic sa nedeje. Neviete preco?

​Těžko říct O.o Zkus spíš napsat "koll.classic" na skypu, to je admin který tyhle věci běžně řeší :)

Posted

Hlavní je spustit i jejich updater, ať ti to celé překontroluje, full check ti bude chvíly trvat a pak další zapínání hry už jen přes l2 v systému, dokud nebude nějaký event či update, na to tě upozorní admini ve hře.

Pokud to takhle děláš a nejde, napiš Kollovi na skype on se ozve, pořeší. Admini jsou ochotní.;)

Posted

Ok, diky za info, asi napisem tomu kollovi, bo ked som to spustal cez upater, tak sa mi to vyhadzovalo error a ani sa mi to nespustilo.

BTW co je toto za server? to nie je offic, ci?

Posted

EU offik už nikdo skoro nehraje, to je mrtvý server. Tohle je freečko, s herní komunitou z Evropy, Severní i Jižní Amerika, korejci tu hrají také, takže i Asie.Prostě server žije nonstop.

Tady každy patch upravý, debilní věci nedají, potřebné naopak přidají a ještě o tom diskutují s námi hráči.

Divný, máš čistou verzi classicu od nich? Nebo nějakou hromadu chroniclů dokupy u sebe?

Posted

No s tím 2.0 patchem to na offiku dost brutálně ožilo, ale tady je myslím pořád víc lidí... No a až přijde 2.0 tady tak to bude, myslím, taky docela mazec. Stačí se podívat jakou neplechu nadělala 1.5 a to byl oproti dvojce maličký patch :D

Posted

Slo by vysvetlit tu svislou osu?o.O

Btw.Predevcirem padlo prvni 60+ RB a hned samurai long sword :P 

Cca 25min a byl dole bez odmlouvani, normal Rbcka naseho lvlu padaji do 6-10min.(random pt strili 30-60min) 

CZ/SK sila roste!!!B|

Posted

Slo by vysvetlit tu svislou osu?o.O

Btw.Predevcirem padlo prvni 60+ RB a hned samurai long sword :P 

Cca 25min a byl dole bez odmlouvani, normal Rbcka naseho lvlu padaji do 6-10min.(random pt strili 30-60min) 

CZ/SK sila roste!!!B|

​Je to rank stránky na serveru Alexa, což je společnost pod Amazonem. Tady jsou detailní informace: http://www.alexa.com/siteinfo/l2classic.club#trafficstats

Jo a gratulace k RBčku :)