Andor Posted July 30, 2016 Report Posted July 30, 2016 Zdravim vsechny cz/sk hrace na classicu,nový clan czechtemplars nabira vsechny cz/sk hrace. Pm/email ve hre Andor. Vytvorme si spolecne zazemi a fajn partu pro pareni. Nevyzadujeme zadny no-life. Quote
FryderykChopin Posted July 30, 2016 Report Posted July 30, 2016 Je supr vidět nový CZ/SK klan Škoda jen že většina CZ/SK lidí tady hraje solo, ale i tak hodně štěstí Quote
Andor Posted July 31, 2016 Author Report Posted July 31, 2016 no koukam ze nikdo nechce do klanua to to nehodlam nejak hrotit jen si chci obcas pokecat a pripadne lidem nabidnout nejake ch, clan skilly do budoucna jak to pujde ale zatim jsme 3 s low lvl postavickamaEdit: tak dnes jsme se rozrostli o dalsi par farmeru nevahejte se taky pridat:) Quote
Dejvi99 Posted August 5, 2016 Report Posted August 5, 2016 Oki kdyžtak pisnem akorát se mnou a kamošem to nebude moc na exp HEFAISTOS Quote
Andor Posted August 8, 2016 Author Report Posted August 8, 2016 Nabor pozastaven z kapacitních důvodů, jakmile bude clan lvl zvysen nábor bude opět zahájen. Děkuji za pochopení 1 Quote
Andor Posted September 13, 2017 Author Report Posted September 13, 2017 Po dlouhe odmlce se znovu hlasim s naborem do clanu. Zatim jsem sam aktivni v clanu a hledam partaky a partacky co by se chteli pripojit. Zacinam od nuly a chtel v prvnich krocich vytvorit partu ktera se bude bavit hrou. Nemam ze zacatku ani v planu prijimat nebo vyvolavat wary s jinymi clany. Mail ve hre na Andor nebo Emalion Quote
Wanali Posted September 16, 2017 Report Posted September 16, 2017 (edited) Nechces se pridat k nam? Taky jsme pred 3 dny zacali. hrajeme v Totally Toxic. Hledame lidi do fither party. Bishop, tyrant nebo kocka - tyhle chary nejvice hledame. Gl and Hf Edited September 16, 2017 by Wanali Quote
Andor Posted September 16, 2017 Author Report Posted September 16, 2017 Hraji uz dele, v TT jsem byl a dostal jsem se do spatne party a odesel. Btw clan neni problem ale mam lvl 63 sws mam i jine chary ale ani jeden z tech co nejvice hledate. Mohli by jsme se pripadne domluvit ze bych nektery rozjel. Ale o tom se muzem pobavit v pondeli vecer ingame/ts Btw kolik vas je? Quote
Recommended Posts