Midnight 0 Report post Posted July 19, 2017 Czesc, mam pytanko, czy ktos jeszcze tutaj gra? Ile tu jest onlinu? Bo jak sie tak biega po gludin i innych lokacjach to troche malawo ludu, jaki tu jest online? Jest chociaz ze 2k? Sa tu jakies polskie klany z ogarnieta ekipa a nie takie co maja bole dupy na forach? Quote Share this post Link to post
kkthx 245 Report post Posted July 20, 2017 Onlinu jest 2k. Nie ma go w Gludin na pewno, bo to przede wszystkim miasto, które nigdy nie było jakimś centrum handlu, jak już to Gludio/Dion. Poza tym serwer ma dwa lata i raczej przychód nowych graczy jest mniejszy, co nie oznacza, że ich nie ma. Na 50+ będziesz nawet musiał walczyć o spoty. Polskich klanów ogarniętych jako tako nie ma. Są jakieś, ale to zazwyczaj casuale. A polaczki jak to polaczki, tutaj forum to jest taki śmietnik i polacy na forum są toksyczni, ale to odbywa się tu wszystko po angielsku, w grze próbują zaistnieć jakoś tam i przenoszą to na forum. Dla spokojnej gry polecam dobre multijęzyczne CP Quote Share this post Link to post
D3vilo 73 Report post Posted July 20, 2017 (edited) Ludzi i handlu w miastach mozesz nie uraczyc bo jako takie centrum to Giran Harbor z darmowym tp z kazdej lokacji Co do online to nie jest zle i chyba ciagle jest to drugi co do wielkosci Classic po Gran Kain (Ru Offi). Pamietaj ze jest to Global Server i zyje on 24/7, jak Europa idzie spac to loguje sie NA/SA, po nich Azja i znow Eu Wszystkich naraz spotkasz jedynie na siegach Edited July 20, 2017 by D3vilo 1 Quote Share this post Link to post
ooH 10 Report post Posted July 20, 2017 2k to może było z rok temu w szczycie serwera na siegu z boxami i wszystkimi offline shopami. Teraz ciągle maleje. Jak wchodzę na grę po 20 to na AB z 5 party, w LOA podobnie, BS z 1 pt, na EV garstka ludzi + jacyś ludzie na low lvl lokacjach. Na siege z 300 osób pewnie przyjdzie + boxy. Szału nie ma. Ogólnie brak spotów do expienia. Społeczność bardzo toksyczna. Nieskończone wyczekiwanie na update do 2.0. Może za rok będzie jak dobrze pójdzie. Odechciewa się grać. Ostatnio 2 tygodnie temu się logowałem. Quote Share this post Link to post
Hidas 1 Report post Posted July 20, 2017 300 na siegu? około 500 bez boxów. Quote Share this post Link to post
Myrtan 304 Report post Posted July 21, 2017 On 20.07.2017 at 8:14 AM, kkthx said: Onlinu jest 2k. Nie ma go w Gludin na pewno, bo to przede wszystkim miasto, które nigdy nie było jakimś centrum handlu, jak już to Gludio/Dion. Poza tym serwer ma dwa lata i raczej przychód nowych graczy jest mniejszy, co nie oznacza, że ich nie ma. Na 50+ będziesz nawet musiał walczyć o spoty. Polskich klanów ogarniętych jako tako nie ma. Są jakieś, ale to zazwyczaj casuale. A polaczki jak to polaczki, tutaj forum to jest taki śmietnik i polacy na forum są toksyczni, ale to odbywa się tu wszystko po angielsku, w grze próbują zaistnieć jakoś tam i przenoszą to na forum. Dla spokojnej gry polecam dobre multijęzyczne CP No, no odezwał się ten co nie robi tu śmietnika. Nie życzę sobie nazywania mnie polaczkiem, ponieważ wiadomo, że masz brak szacunku dla własnego narodu, nie znaczy że ja też.@Midnight kolego, nie sugeruj się jego opinią bo jest to osoba skrajnie jednostronna i w dodatku hipokryta. Polski klan taki high lvl jest tu tylko jeden i nazywa się Anathema. Ale czy są ogarnięci i czy płaczą na forum sam się przekonaj. Nigdy nie sugeruj się opiniami innych w 100%, ludzie mówią różne pierdoły ze swoich własnych pobudek.Opinię sobie wyrób sam. Powodzenia życze na serwerze 1 Quote Share this post Link to post
Stiba007 225 Report post Posted July 21, 2017 Cześć Nordic bracia, teraz jest okres letni, każdy gracz ocumuje dziewczyna. Polskie klany tu powiodło, słynny BeMyFrag tam kiedyś, ale to nie przejdzie. Czas, kiedy Polska klany zniszczone Rusak minęło, jak to było na Averia lub RaidFightu. Quote Share this post Link to post
kkthx 245 Report post Posted July 21, 2017 (edited) 3 hours ago, Myrtan said: No, no odezwał się ten co nie robi tu śmietnika. Nie życzę sobie nazywania mnie polaczkiem, ponieważ wiadomo, że masz brak szacunku dla własnego narodu, nie znaczy że ja też.@Midnight kolego, nie sugeruj się jego opinią bo jest to osoba skrajnie jednostronna i w dodatku hipokryta. Polski klan taki high lvl jest tu tylko jeden i nazywa się Anathema. Ale czy są ogarnięci i czy płaczą na forum sam się przekonaj. Nigdy nie sugeruj się opiniami innych w 100%, ludzie mówią różne pierdoły ze swoich własnych pobudek.Opinię sobie wyrób sam. Powodzenia życze na serwerze co? porównaj sobie moją (zdawkową) aktywność na forum z własną, wiem, że zabolał cie fakt toksycznego polaczka, bo miałem ciebie na myśli pisząc to zwykły blokers próbujący zaistnieć w grze mmo, bo irl to bezrobotny Edited July 21, 2017 by kkthx Quote Share this post Link to post
Myrtan 304 Report post Posted July 21, 2017 8 minutes ago, kkthx said: co? porównaj sobie moją (zdawkową) aktywność na forum z własną, wiem, że zabolał cie fakt toksycznego polaczka, bo miałem ciebie na myśli pisząc to zwykły blokers próbujący zaistnieć w grze mmo, bo irl to bezrobotny A co ty wpierdol dostajesz na osiedlu, że masz uprzedzenie do Polaków? Mało o mnie wiesz, ale to dobrze. Dalej sobie wmawiaj takie rzeczy. Quote Share this post Link to post
kkthx 245 Report post Posted July 21, 2017 6 minutes ago, Myrtan said: A co ty wpierdol dostajesz na osiedlu, że masz uprzedzenie do Polaków? Mało o mnie wiesz, ale to dobrze. Dalej sobie wmawiaj takie rzeczy. twoje wypowiedzi mówią wystarczająco. Pozdrawiam gorąco Quote Share this post Link to post
Myrtan 304 Report post Posted July 21, 2017 13 minutes ago, kkthx said: twoje wypowiedzi mówią wystarczająco. Pozdrawiam gorąco Dobrze, więc zostawię Cię w tym przeświadczeniu Quote Share this post Link to post
Hidas 1 Report post Posted July 21, 2017 (edited) 4 hours ago, kkthx said: co? porównaj sobie moją (zdawkową) aktywność na forum z własną, wiem, że zabolał cie fakt toksycznego polaczka, bo miałem ciebie na myśli pisząc to zwykły blokers próbujący zaistnieć w grze mmo, bo irl to bezrobotny Zdawkowa aktywność na forum, ale postów ma więcej, lajków ma więcej i na dodatek wie, że @Myrtan i reszta "polaczków" są toksyczni w swoich wypowiedziach, czyli jednocześnie śledzi co piszą. Pominę fakt, że sam wznieca gównoburze... Edited July 21, 2017 by Hidas Quote Share this post Link to post
Myrtan 304 Report post Posted July 21, 2017 Skończcie z wyrażeniem "polaczki" Quote Share this post Link to post
kkthx 245 Report post Posted July 21, 2017 15 minutes ago, Hidas said: Zdawkowa aktywność na forum, ale postów ma więcej, lajków ma więcej i na dodatek wie, że @Myrtan i reszta "polaczków" są toksyczni w swoich wypowiedziach, czyli jednocześnie śledzi co piszą. Pominę fakt, że sam wznieca gównoburze... i też zarejestrowałem się dużo wcześniej, więc logiczne, że więcej postów, forum czytam raczej tylko ew. piszę co wiem jak w tym temacie kiedy ktoś pyta. A tak to widzę co tu "polaczki" wypisują, więc tak, jak jest nowy temat to zaglądam o czym, logiczne chyba, bo z tytułu to rzadko coś wyniesiesz. Co do aktywności przytaczam ze słownika, bo widzę masz problem.aktywny 1. «przejawiający inicjatywę, biorący żywy udział w czymś» czytanie to raczej zdawkowa aktywność, pisanie pierdół jak ty to już jakaś aktywność. Quote Share this post Link to post
Hidas 1 Report post Posted July 21, 2017 7 minutes ago, kkthx said: i też zarejestrowałem się dużo wcześniej, więc logiczne, że więcej postów, forum czytam raczej tylko ew. piszę co wiem jak w tym temacie kiedy ktoś pyta. A tak to widzę co tu "polaczki" wypisują, więc tak, jak jest nowy temat to zaglądam o czym, logiczne chyba, bo z tytułu to rzadko coś wyniesiesz. Co do aktywności przytaczam ze słownika, bo widzę masz problem.aktywny 1. «przejawiający inicjatywę, biorący żywy udział w czymś» czytanie to raczej zdawkowa aktywność, pisanie pierdół jak ty to już jakaś aktywność. Tak sobie przejrzałem Twój profil na forum to rzeczywiście lepiej skończyć z tym offtopem bo z tego co widzę to cały czas sobie zaprzeczasz z każdym kolejnym postem. Miłego wieczoru rodacy. Quote Share this post Link to post
Rizos 1487 Report post Posted July 21, 2017 Milego dnia, zycze szybkiego expa, napisz jak możesz, jaką klasę robisz Quote Share this post Link to post
kkthx 245 Report post Posted July 22, 2017 10 hours ago, Hidas said: Tak sobie przejrzałem Twój profil na forum to rzeczywiście lepiej skończyć z tym offtopem bo z tego co widzę to cały czas sobie zaprzeczasz z każdym kolejnym postem. Miłego wieczoru rodacy. widzisz, ledwo zacząłeś już ci głupio i kończysz, tak to już jest. Pozdr Quote Share this post Link to post