3u6u 0 Report post Posted August 15, 2017 Witam Proszę mi opowiedzieć co się dzieje z ceną matsów na rynku. Od jesieni zeszłego roku nie grałem aż do teraz, z tego co widzę to cena na podstawowe środki znacznie spadła. Czy ktoś posiada rozeznanie, co jest przyczyną takiego stanu rzeczy? Pozdrawiam Quote Share this post Link to post
kkthx 245 Report post Posted August 15, 2017 Wszystko spada z ceny, bo zbliża się update 2.0 i nikt nic nie kupuje, to ludzie obniżają ceny jakby to coś miało zmienić. Tak mi się wydaje przynajmniej. Quote Share this post Link to post
shardon 0 Report post Posted August 16, 2017 to 2.0 wprowadzają już lada dzień od 7 miesięcy Quote Share this post Link to post
D3vilo 73 Report post Posted August 16, 2017 Ludzie powbijali docelowe levele i siedza na krasiach. Do tego armia chinskich botow i podaz przewyzsza popyt. W 2.0 ;P ludzie zaczna krafcic na potege i matsy poszybuje w gore. Quote Share this post Link to post
FryderykChopin 853 Report post Posted August 16, 2017 On 15. 8. 2017 at 9:07 PM, kkthx said: Wszystko spada z ceny, bo zbliża się update 2.0 i nikt nic nie kupuje, to ludzie obniżają ceny jakby to coś miało zmienić. Tak mi się wydaje przynajmniej. Quote Share this post Link to post
kkthx 245 Report post Posted August 16, 2017 (edited) 41 minutes ago, FryderykChopin said: Edited August 16, 2017 by kkthx 1 Quote Share this post Link to post
FryderykChopin 853 Report post Posted August 17, 2017 18 hours ago, kkthx said: We jinxed it, in a good way Quote Share this post Link to post