Lyraluthin 0 Report post Posted November 6, 2017 (edited) Cześć, nie wiem czy taki topic ma jeszcze sens, ale będę dzielna (wszyscy są sto lat świetlnych przede mną, co mi tam). Szukam klanu (osoby bądź osób), do którego mogę się swobodnie przytulić i powrócić do L2; oczekuję sympatycznej atmosfery i trochę "cierpliwości". W zamian jestem gotowa zacząć grę dowolnym supportem - ale błagam, nie sws; obecnie w toku jest SE. Niestety, nie mogę poświęcić się grze w wymiarze 24/7, mimo tego staram się logować codziennie wieczorami. Do zobaczenia w grze - PM Lyraluthin Edited November 6, 2017 by Lyraluthin Quote Share this post Link to post
Myrtan 304 Report post Posted November 6, 2017 Kur... A mam właśnie SWS-a 73 wolnego powodzenia na servie Quote Share this post Link to post
Lyraluthin 0 Report post Posted November 6, 2017 Powodzenie mi expa nie pomoże wbić. Ale dzięki. Quote Share this post Link to post
Myrtan 304 Report post Posted November 6, 2017 Napisz pm do osoby o nicku Pajcik, moje ziomki i szukają drivera na coś. Może i się załapiesz. W pełni PL ekipa lvle 60+ Quote Share this post Link to post
Lyraluthin 0 Report post Posted November 6, 2017 Jeżeli nie znajdę nikogo na swoją postać, to się odezwę. Dziękuję serdecznie! Quote Share this post Link to post
Rizos 1487 Report post Posted November 7, 2017 jakbys chciala grac w dobrym cp na RU offie to pm Quote Share this post Link to post
FryderykChopin 853 Report post Posted November 7, 2017 3 hours ago, Rizos said: jakbys chciala grac w dobrym cp na RU offie to pm Nikt nie chce grać z Ruskinami, chyba za karę Quote Share this post Link to post
Destabilomaterializacja 158 Report post Posted November 7, 2017 (edited) Jeżeli interesuje Cię gra na spokojnie w klanie który powoli rozwijamy i nastawiamy się póki co na PvE to : http://l2classic.club/forum/topic/16645-dividetimpera-rekrutacja/ Edited November 7, 2017 by Destabilomaterializacja Quote Share this post Link to post
Lyraluthin 0 Report post Posted November 7, 2017 @Destabilomaterializacja Cześć! Pisałam wczoraj do osoby odpowiedzialnej za rekrutację (przejrzałam topic), ale niestety nie otrzymałam odpowiedzi. PVE jak na ten moment interesuje mnie najbardziej. Quote Share this post Link to post
Destabilomaterializacja 158 Report post Posted November 7, 2017 (edited) Od kiedy ryby dzialaja wszyscy online ale afk xD. Po 18 bede online pm Over9000 chyba ze zlapiesz kogos szybciej. Edited November 7, 2017 by Destabilomaterializacja Quote Share this post Link to post