Lyraluthin Posted November 6, 2017 Report Posted November 6, 2017 (edited) Cześć, nie wiem czy taki topic ma jeszcze sens, ale będę dzielna (wszyscy są sto lat świetlnych przede mną, co mi tam). Szukam klanu (osoby bądź osób), do którego mogę się swobodnie przytulić i powrócić do L2; oczekuję sympatycznej atmosfery i trochę "cierpliwości". W zamian jestem gotowa zacząć grę dowolnym supportem - ale błagam, nie sws; obecnie w toku jest SE. Niestety, nie mogę poświęcić się grze w wymiarze 24/7, mimo tego staram się logować codziennie wieczorami. Do zobaczenia w grze - PM Lyraluthin Edited November 6, 2017 by Lyraluthin Quote
Myrtan Posted November 6, 2017 Report Posted November 6, 2017 Kur... A mam właśnie SWS-a 73 wolnego powodzenia na servie Quote
Lyraluthin Posted November 6, 2017 Author Report Posted November 6, 2017 Powodzenie mi expa nie pomoże wbić. Ale dzięki. Quote
Myrtan Posted November 6, 2017 Report Posted November 6, 2017 Napisz pm do osoby o nicku Pajcik, moje ziomki i szukają drivera na coś. Może i się załapiesz. W pełni PL ekipa lvle 60+ Quote
Lyraluthin Posted November 6, 2017 Author Report Posted November 6, 2017 Jeżeli nie znajdę nikogo na swoją postać, to się odezwę. Dziękuję serdecznie! Quote
Rizos Posted November 7, 2017 Report Posted November 7, 2017 jakbys chciala grac w dobrym cp na RU offie to pm Quote
FryderykChopin Posted November 7, 2017 Report Posted November 7, 2017 3 hours ago, Rizos said: jakbys chciala grac w dobrym cp na RU offie to pm Nikt nie chce grać z Ruskinami, chyba za karę Quote
Destabilomaterializacja Posted November 7, 2017 Report Posted November 7, 2017 (edited) Jeżeli interesuje Cię gra na spokojnie w klanie który powoli rozwijamy i nastawiamy się póki co na PvE to : http://l2classic.club/forum/topic/16645-dividetimpera-rekrutacja/ Edited November 7, 2017 by Destabilomaterializacja Quote
Lyraluthin Posted November 7, 2017 Author Report Posted November 7, 2017 @Destabilomaterializacja Cześć! Pisałam wczoraj do osoby odpowiedzialnej za rekrutację (przejrzałam topic), ale niestety nie otrzymałam odpowiedzi. PVE jak na ten moment interesuje mnie najbardziej. Quote
Destabilomaterializacja Posted November 7, 2017 Report Posted November 7, 2017 (edited) Od kiedy ryby dzialaja wszyscy online ale afk xD. Po 18 bede online pm Over9000 chyba ze zlapiesz kogos szybciej. Edited November 7, 2017 by Destabilomaterializacja Quote
Recommended Posts