Fortuna 112 Report post Posted October 30, 2019 BRAVO BRAVO CANTA CANTA 1 Quote Share this post Link to post
Nevalon 85 Report post Posted October 30, 2019 (edited) May i know lyrics of this song? I kinda want to sing it. (The first one) Edited October 30, 2019 by Nevalon Quote Share this post Link to post
pako 33 Report post Posted October 30, 2019 sounds like kimchi kimchi kimchi Quote Share this post Link to post
JerrySM 329 Report post Posted October 31, 2019 17 hours ago, Nevalon said: May i know lyrics of this song? I kinda want to sing it. (The first one) 9 hours ago, pako said: sounds like kimchi kimchi kimchi Chick chick 小鸡小鸡Mu ji mu ji mu ji mu ji mu ji mu ji gu gu Day Xiao ji xiao ji xiao ji xiao ji xiao ji xiao ji gu gu Day Mu ji mu ji mu ji mu ji mu ji mu ji gu gu Day Gong ji gong ji gong ji gong ji Shui tou le wo de Chua mi 1 Quote Share this post Link to post
MoDoy 1772 Report post Posted October 31, 2019 (edited) 23 minutes ago, JerrySM said: Chick chick 小鸡小鸡Mu ji mu ji mu ji mu ji mu ji mu ji gu gu Day Xiao ji xiao ji xiao ji xiao ji xiao ji xiao ji gu gu Day Mu ji mu ji mu ji mu ji mu ji mu ji gu gu Day Gong ji gong ji gong ji gong ji Shui tou le wo de Chua mi i dont want to know why you know this song and its lyrics Edited October 31, 2019 by MoDoy Quote Share this post Link to post
SemenArsonist 568 Report post Posted October 31, 2019 26 minutes ago, JerrySM said: Chick chick 小鸡小鸡Mu ji mu ji mu ji mu ji mu ji mu ji gu gu Day Xiao ji xiao ji xiao ji xiao ji xiao ji xiao ji gu gu Day Mu ji mu ji mu ji mu ji mu ji mu ji gu gu Day Gong ji gong ji gong ji gong ji Shui tou le wo de Chua mi Ι thought only Japan made weird shit like this, but apparently it's an east-asian thing... Quote Share this post Link to post
Nevalon 85 Report post Posted October 31, 2019 (edited) 4 hours ago, JerrySM said: Chick chick 小鸡小鸡Mu ji mu ji mu ji mu ji mu ji mu ji gu gu Day Xiao ji xiao ji xiao ji xiao ji xiao ji xiao ji gu gu Day Mu ji mu ji mu ji mu ji mu ji mu ji gu gu Day Gong ji gong ji gong ji gong ji Shui tou le wo de Chua mi Muji Muji... I though it goes Gucci Gucci. Edited October 31, 2019 by Nevalon Quote Share this post Link to post